nicuviasu
- Mesaje scrise: 75
- Masina: Astra 1993 TC4EE1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Oct 2006
- Mesaj Privat
Salutare,
ieri cred ca mi s-a ars garnitura de chiuloasa. Simtomele sunt alea care le-am cerut si pe forum: fum alb si asa mai departe. Acum deoarece sunt cam in pana de bani m-am gandit sa o schimb eu. Din cate se pare nu cred sa mai fi fost si altceva la motor in afara de asta.
Ce parere aveti? Eu m-am gandit ca n-ar fi chiar asa de mare lucru sa fac asta (sper). As vrea doar sa stiu ce forta de strangere trebuie aplicata in cazul chiuloasei.
Masina este un Vectra A, an 90, C16NZ.
Are cineva specificatiile astea? Mi-ar prinde bine si pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a face operatia.
ieri cred ca mi s-a ars garnitura de chiuloasa. Simtomele sunt alea care le-am cerut si pe forum: fum alb si asa mai departe. Acum deoarece sunt cam in pana de bani m-am gandit sa o schimb eu. Din cate se pare nu cred sa mai fi fost si altceva la motor in afara de asta.
Ce parere aveti? Eu m-am gandit ca n-ar fi chiar asa de mare lucru sa fac asta (sper). As vrea doar sa stiu ce forta de strangere trebuie aplicata in cazul chiuloasei.
Masina este un Vectra A, an 90, C16NZ.
Are cineva specificatiile astea? Mi-ar prinde bine si pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a face operatia.
- gabonne
- 1,293 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Vectra 1993 1.7TD
- braila
gabonne
- Mesaje scrise: 1,293
- Masina: Vectra 1993 1.7TD
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
- MindToAsk
- **
- 123 mesaje
- din 04 Jan 2007
- Kadett 1978 12N
MindToAsk
- Mesaje scrise: 123
- Cont inregistrat: 04 Jan 2007
- Mesaj Privat
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
nicuviasu
- Mesaje scrise: 75
- Masina: Astra 1993 TC4EE1
- Cont inregistrat: 02 Oct 2006
- Mesaj Privat
Merci baieti.
O sa tin cont de asta. Daca mai sunt alte detalii unde ar trebui sa fiu atent ... da-ti un semn va rog.
Sptamana viitoare vreau sa ma apuc sa o desfac. Sper sa reuseasca treaba.
Exista riscul totusi ca in momentul in care s-a ars garnitura sa se mai fi intamplat ceva? Sa stiu din timp daca mai trebuie sa comand ceva sau nu... si in plus mi-ar prinde bine in momentul in care o desfac sa stiu unde sa ma mai uit ca sa vad daca s-a mai stricat ceva?
O sa tin cont de asta. Daca mai sunt alte detalii unde ar trebui sa fiu atent ... da-ti un semn va rog.
Sptamana viitoare vreau sa ma apuc sa o desfac. Sper sa reuseasca treaba.
Exista riscul totusi ca in momentul in care s-a ars garnitura sa se mai fi intamplat ceva? Sa stiu din timp daca mai trebuie sa comand ceva sau nu... si in plus mi-ar prinde bine in momentul in care o desfac sa stiu unde sa ma mai uit ca sa vad daca s-a mai stricat ceva?
- mihait
- **
- 165 mesaje
- din 27 Sep 2006
- Astra 1997 X16SZR
- Bucuresti
mihait
- Mesaje scrise: 165
- Masina: Astra 1997 X16SZR
- Cont inregistrat: 27 Sep 2006
- Mesaj Privat