emssp
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Mar 2013
- Mesaj Privat
Salutare,
Simptome:
Dintotdeauna am simtit o diferenta de zgomot in habitaclu la cuplarea AC-ului, insa in ultimul timp parca tot mai accentuat e acel `huruit` care se aude in frana de motor, cand scade turatia... Din exterior, sub capota nu se aude nimic suspect, doar cand sunt in interior, cu usile inchise... Cand decuplez AC-ul nu se aude nimic, suna bine...
Am incarcat o inregistrare video:
http://www.youtube.com/watch?v=GGdNbGqRu00
Exista niste zgomote ciudate, greieri care au aparut din cauza telefonului... zgomotul care trebuie urmarit e acel `huruit` cand revine turatia de la 3000 la 1000rpm.
Oare e din categoria `asa fac toate`?
Multumiri
----
Model: Astra H
An fabricatie: 2005
Simptome:
Dintotdeauna am simtit o diferenta de zgomot in habitaclu la cuplarea AC-ului, insa in ultimul timp parca tot mai accentuat e acel `huruit` care se aude in frana de motor, cand scade turatia... Din exterior, sub capota nu se aude nimic suspect, doar cand sunt in interior, cu usile inchise... Cand decuplez AC-ul nu se aude nimic, suna bine...
Am incarcat o inregistrare video:
http://www.youtube.com/watch?v=GGdNbGqRu00
Exista niste zgomote ciudate, greieri care au aparut din cauza telefonului... zgomotul care trebuie urmarit e acel `huruit` cand revine turatia de la 3000 la 1000rpm.
Oare e din categoria `asa fac toate`?
Multumiri
----
Model: Astra H
An fabricatie: 2005
- madalin8
- **
- 163 mesaje
- din 31 Jan 2011
- Astra
- Braila
madalin8
- Mesaje scrise: 163
- Masina: Astra
- Cont inregistrat: 31 Jan 2011
- Mesaj Privat
emssp
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 06 Mar 2013
- Mesaj Privat
Am fost azi la un service, au facut masuratori si au concluzionat ca am presiunea la freon si ulei sub 50% din necesar... au completat si acum pare sa fie ok, s-a redus simtitor sunetul... Zicea mecanicul ca daca merge mult asa fara ulei se produc uzuri la compresor si nu-l mai poti aduce in starea originala cu sunetul... dar, pare sa mearga pe moment...
- madalin8
- **
- 163 mesaje
- din 31 Jan 2011
- Astra
- Braila
madalin8
- Mesaje scrise: 163
- Masina: Astra
- Cont inregistrat: 31 Jan 2011
- Mesaj Privat