Am de la cineva un bidon de castrol 10W40 de 4L dar mie imi trebuie 4,5 si stiu ca iarna e mai indicat un 5W40.
Intrebarea mea este pot sa il combin cu un litru de 0W40?
Poate ajung cumva aproape de 5.
Cam prosteasca intrebarea dar totusi poate a incercat cineva. 😳
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
In nici un caz.
Eu am facut la fel cum vrei tu sa faci dar cu uleiuri de aceleasi caracteristici si marci diferite. Am completat Elf 10W40 peste Mobil 10W40 si mi-a aparut spuma pe capac.
deci nu e o idee prea buna?
pacat
faceam o economie, dar decat sa imi distrig motorul..........
mai bine ii cumpar
ce parere ai de GM long life 5W30
E bun sau il papa?
Eu am folosit doar 10W40 de la Mobil si GM. Masina mea (era vorba de un Corsa pe vremea aia) consuma oricum destul de mult ulei, dar cand am inceput sa folosesc GM s-a redus consumul si avea un sunet mai frumos.
Acum in Astra folosesc Castrol Edge 5W40 dar nu am cu ce sa il compar ca am masina doar de 4 luni.
Grupul VAG (Vw,Seat,Skoda,Audi) foloseste Castrol.
Parerea mea baga Castrol sau Mobil.
Mentioneaza tipul motorului tau ( benzina, diesel, Y20DTH, Z16XEP etc) precum si rulajul iar functie de astea alegi vascozitatea.
astrah a scris:Grupul VAG (Vw,Seat,Skoda,Audi) foloseste Castrol.
Parerea mea baga Castrol sau Mobil.
Mentioneaza tipul motorului tau ( benzina, diesel, Y20DTH, Z16XEP etc) precum si rulajul iar functie de astea alegi vascozitatea.
Salut baieti ! Am un Astra h 1.7 cdti si trebuia sa ii schimb uleiul acum 1000 de km dar nu am avut bani. Azi cand am verificat nivelul era putin peste minim, deci a inceput sa mi-l consume. Eu am in masina Motul 5w30 dexos2 , aveti idee daca pot sa pun 100 ml de Castrol 10w40 peste el ? Cat sa ajung pana in bucuresti si acolo o sa-l schimb cu motul.
Difera producãtorul ,difera vâscozitatea ,o sa-ti faca spuma .
Completeazã cele 100 ml cu motul 10w40 6100 Synergie+,cicã ar avea proprietati anti-spuma.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Publicitate
Intră în ClubOpel!
Cea mai mare comunitate Opel
Întâlniri locale
Skip Ads
Vinzi/Cumperi
Gratuit pe viață
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.