- adresavlad
- OP
- 40 mesaje
- din 06 Sep 2013
- Vectra 2001
- Hunedoara
adresavlad
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Vectra 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Sep 2013
- Mesaj Privat
Vã salut pe toți!
Am Vectra B cu xenon din fabricã. Când merg prin ploaie / ninsoare sau când spãl mașina, farul din dreapta nu mai funcționeazã. Dupã ce se usucã își revine. Am izolat partea electronicã care vine în aripã, dar nicio modificare. Am acoperit cu o folie farul și am spãlat mașina: farul fucționa. Apoi am aruncat o gãleatã de apã pe far, și, dupã cca 10 minute, n-a mai funcționat.
Am fost la un electrician aici la noi la Orãștie care a dat farul jos și mi-a spus cã este intact, garniturile sunt perfecte și habar n-are ce sã-i facã.
Eu ajung sãptãmâna viitoare în București; dacã este cineva care m-ar putea ajuta, i-aș fi foarte recunoscãtor! 0742248883 - Vlad.
Vã mulțumesc!
Am Vectra B cu xenon din fabricã. Când merg prin ploaie / ninsoare sau când spãl mașina, farul din dreapta nu mai funcționeazã. Dupã ce se usucã își revine. Am izolat partea electronicã care vine în aripã, dar nicio modificare. Am acoperit cu o folie farul și am spãlat mașina: farul fucționa. Apoi am aruncat o gãleatã de apã pe far, și, dupã cca 10 minute, n-a mai funcționat.
Am fost la un electrician aici la noi la Orãștie care a dat farul jos și mi-a spus cã este intact, garniturile sunt perfecte și habar n-are ce sã-i facã.
Eu ajung sãptãmâna viitoare în București; dacã este cineva care m-ar putea ajuta, i-aș fi foarte recunoscãtor! 0742248883 - Vlad.
Vã mulțumesc!
- JURISTU '
- **
- 237 mesaje
- din 31 Mar 2005
- Vectra 2001 Z18XE
- TIMISOARA
JURISTU '
- Mesaje scrise: 237
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 31 Mar 2005
- Mesaj Privat
- adresavlad
- OP
- 40 mesaje
- din 06 Sep 2013
- Vectra 2001
- Hunedoara
adresavlad
- Mesaj Privat
- adresavlad
- OP
- 40 mesaje
- din 06 Sep 2013
- Vectra 2001
- Hunedoara
adresavlad
- Mesaj Privat
- adresavlad
- OP
- 40 mesaje
- din 06 Sep 2013
- Vectra 2001
- Hunedoara
adresavlad
- Mesaj Privat
Am rezolvat: de la far pleacã o grãmadã de fire cãtre un dispozitiv electronic numit „balastu” care e aflã în aripã. Izolația unora dintre ele era deja pe ducã, motiv pentru care apa intra la firele de metal, unele dintre acestea fiind deja coclite. Firele respective au fost tãiate, curãțate, lipite, iar acum totul funcționeazã normal, chiar și dupã spãlare sau pe timp de ploaie.