andreires
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Arena 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Oct 2015
- Mesaj Privat
Am o problema, mi-am luat singur o masina din germania si acum urmeaza sa ii scot numere rosii insa pt numere trebuie favuta asigurarea pe o luna.Ca sa fac asigurarea imi cere dovada ca am inscris.o la taxe si impozite la primarie insa cum sa o trec daca la taxe si impozite imi cere si cartea rar?Pe care urmeaza sa o fac(ca d.aia imi scot nr rosii,sa merg la rar).
La alt sector imi zice ca merge si fara rar ,doar cu actele din germania sa o bag..ca in romania...10 bordeiuri...atatea obiceiuri...
La alt sector imi zice ca merge si fara rar ,doar cu actele din germania sa o bag..ca in romania...10 bordeiuri...atatea obiceiuri...
vally14v
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 08 Mai 2015
- Mesaj Privat
- Vectra sri
- 877 mesaje
- din 04 Oct 2012
- Astra 2002 z20let
- Cluj-Napoca
Vectra sri
- Mesaje scrise: 877
- Masina: Astra 2002 z20let
- Cont inregistrat: 04 Oct 2012
- Mesaj Privat
[quote="andreires"]Am o problema, mi-am luat singur o masina din germania si acum urmeaza sa ii scot numere rosii insa pt numere trebuie favuta asigurarea pe o luna.Ca sa fac asigurarea imi cere dovada ca am inscris.o la taxe si impozite la primarie insa cum sa o trec daca la taxe si impozite imi cere si cartea rar?Pe care urmeaza sa o fac(ca d.aia imi scot nr rosii,sa merg la rar).
La alt sector imi zice ca merge si fara rar ,doar cu actele din germania sa o bag..ca in romania...10 bordeiuri...atatea obiceiuri...[/quote
dute la un alt birou de asigurarri itzi face pe loc asigurarea pe o luna , inca nu am auzit asa ceva sa itzi ceara ei dovada ca masina e inscrisa la primarie ).
La alt sector imi zice ca merge si fara rar ,doar cu actele din germania sa o bag..ca in romania...10 bordeiuri...atatea obiceiuri...[/quote
dute la un alt birou de asigurarri itzi face pe loc asigurarea pe o luna , inca nu am auzit asa ceva sa itzi ceara ei dovada ca masina e inscrisa la primarie ).