Lun 23 Jan, 2012 12:59 am
Salut tuturor. De curand am schimbat led-urile din bord la cineva culoare alb-rosu. S-a schimbat complet iluminarea bordului dandu-i un aer sportiv. Persoana care mi-a schimbat led-urile inainte de a incepe sa decupleze bordul, a scos mufele de la baterie spunand ca asa e cel mai bine. A desfacut bagheta nichelata din partea stanga si dreapta, cutia cu manete de la volan si bordul. Dupa ce a schimbat SMD-urile, a montat totul la fel ca inainte si a cuplat bateria. Surpriza: martorul de air-bag a ramas aprins....A mai verificat o data daca le-a pus pe toate la locul lor, dar nu a gasit vreo problema. Martorul a ramas aprins in continuare 😭 De curand am pus-o la cineva pe tester crezand ca putem sa stergem eroarea, dar fara succes. Codul de eroare nu l-am retinut, dar se referea la air-bag-ul de la scaunul de copil! Ma gandesc ca acaeasta eroare a aparut la decuplarea / cuplarea bateriei, dar nu mi se pare normal sa se intample asa! A mai patit cineva problema aceasta? Poate sa ma dumireasca cineva cum as putea scapa de eroarea enervanta de air-bag din bord? 😢 . Multumesc anticipat!