bogdans13
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Vectra 2008
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Mai 2015
- Mesaj Privat
Simptome:
La relanti se aude motorul ca unul diesel
Cod(uri) eroare: am verificat cu testeru și nu apare nicio eroare
----
Model: Vectra
An fabricatie: 2008
Cod motor: z18xer.
Salut. Am schimbat distributia la mașinã. Dupã o zi mi s a pãrut cã mașini nu mai funcționeazã corect (nu trage, motorul zgomotos, vibratie în volan) și am mers la mecanicul care mi a monta distributia, a verificat și a observat cã nu era pusã bine la punct. A demontat /montat iar distributia, mașina merge o idee mai bine, dar încã se mai aude zgomotul de diesel.daca Am adãugat și poze cu cea de-a douã punere la punct care se presupune cã ar fi corectã . Care ar fi cauza zgomotului diesel? Mulțumesc!
La relanti se aude motorul ca unul diesel
Cod(uri) eroare: am verificat cu testeru și nu apare nicio eroare
----
Model: Vectra
An fabricatie: 2008
Cod motor: z18xer.
Salut. Am schimbat distributia la mașinã. Dupã o zi mi s a pãrut cã mașini nu mai funcționeazã corect (nu trage, motorul zgomotos, vibratie în volan) și am mers la mecanicul care mi a monta distributia, a verificat și a observat cã nu era pusã bine la punct. A demontat /montat iar distributia, mașina merge o idee mai bine, dar încã se mai aude zgomotul de diesel.daca Am adãugat și poze cu cea de-a douã punere la punct care se presupune cã ar fi corectã . Care ar fi cauza zgomotului diesel? Mulțumesc!
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaje scrise: 228
- Masina: Vectra 1991 c 16nz
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Apr 2012
- Mesaj Privat