kathar
- Mesaje scrise: 31
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Sep 2005
- Mesaj Privat
Salut,
ma intereseaza si pe mine cateva firme de dezmembrari autorizate din Bucuresti (eventual specializate pe Opel), care pot da certificatul necesar in vederea radierii.
Vreau sa dezmembrez/radiez un Astra G 2003 Caravan, care a fost recent implicata intr-un accident. Avand in vedere vechimea, am decis ca nu mai merita sa investim bani in repararea ei, asa ca as vrea sa o radiez si sa recuperez ceva bani din ea.
Multumesc.
ma intereseaza si pe mine cateva firme de dezmembrari autorizate din Bucuresti (eventual specializate pe Opel), care pot da certificatul necesar in vederea radierii.
Vreau sa dezmembrez/radiez un Astra G 2003 Caravan, care a fost recent implicata intr-un accident. Avand in vedere vechimea, am decis ca nu mai merita sa investim bani in repararea ei, asa ca as vrea sa o radiez si sa recuperez ceva bani din ea.
Multumesc.
- viforel
- 882 mesaje
- din 06 Jan 2013
- Zafira 2002 Z18XE
- Bucuresti
viforel
- Mesaje scrise: 882
- Masina: Zafira 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 06 Jan 2013
- Mesaj Privat
Nu exista firma specializata in dezmembrari Opel. Toate firmele dezmembreaza de toate.... Si mai toate sunt, vai steaua lor. Dezmembreaza si ti da piesa jegoasa, murdara. Nu au ''eticheta''...Ceri o piesa pt o "masina comuna"...dar au pretentii ca vand piese de Maybach... Asta e stiul romanesc..."hai ca merge, ...ia d aici...nu ti convine ... da te drek"... Criza asta trebuia sa fie mai dura...sa ne bage mintile n cap... Unica firma unde poti capata certificat de radiere este REMAT... Daca mai sunt si altele nu cunosc, poate stiu alti colegi.
- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
kathar