- viorelt
- OP
- 345 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Vectra 2008 z19dt
- Bucuresti
viorelt
- Mesaje scrise: 345
- Masina: Vectra 2008 z19dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
- viorelt
- OP
- 345 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Vectra 2008 z19dt
- Bucuresti
viorelt
- Mesaje scrise: 345
- Masina: Vectra 2008 z19dt
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
rosu07
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Corsa 2004 1.3cdti
- Cont inregistrat: 03 Feb 2008
- Mesaj Privat
Inca o problema pt CDR2005:
totul a aparut dupa ce am introdus pe caile de aerisire spuma pentru curatarea instalatie. presupun ca ceva spuma a ajuns pe la el sau nu stiu ce sa zic. Imi apare pe ecran mesajul "message", si nu dispare. nu merge absolut nimic (radio/cd). dupa ce inchideam masina dupa cateva secunde se stingea si ecranul casetofonului, acum sta aprins tot timpul, a trebuit sa scot siguranta de la casetofon ca sa nu imi mai consume din baterie. dupa ce am scos prima data siguranta si am introdus-o la loc a functionat radioul timp de cateva secunde dupa care message a reaparut.
Stie cineva ce e de facut?
Multumesc anticipat
totul a aparut dupa ce am introdus pe caile de aerisire spuma pentru curatarea instalatie. presupun ca ceva spuma a ajuns pe la el sau nu stiu ce sa zic. Imi apare pe ecran mesajul "message", si nu dispare. nu merge absolut nimic (radio/cd). dupa ce inchideam masina dupa cateva secunde se stingea si ecranul casetofonului, acum sta aprins tot timpul, a trebuit sa scot siguranta de la casetofon ca sa nu imi mai consume din baterie. dupa ce am scos prima data siguranta si am introdus-o la loc a functionat radioul timp de cateva secunde dupa care message a reaparut.
Stie cineva ce e de facut?
Multumesc anticipat
- andreisilviu
- *
- 12 mesaje
- din 17 Jun 2013
- Bucuresti
andreisilviu
- Mesaje scrise: 12
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Jun 2013