- ciprian2511
- OP
- 6 mesaje
- din 21 Oct 2014
- Astra 2014
- Bucuresti
ciprian2511
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2014
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Oct 2014
- Mesaj Privat
Salutare.
Sunt posesorul unui Opel Astra J, care este doatat cu senzori de monitorizare a presiunii din anvelope.
Problemea acestor senzori este ca de fiecare data cand schimb rotile (roti de vara/iarna - 8 roti cu 8 senzori) trebuie sa calibrez acesti nenorociti de senzori, ca daca nu o fac imi ramane un martor aprins in bord si e neplacut.
Cand ma duc cu ea la reprezentantele Opel din Bucuresti ei numesc operatiunea: RECONFIGURARE ANVELOPE si mereu ma cert cu ei .... pentru ca eu nu reconfigurez anvelopele.....ci senzorii de monitorizare a presiunii aerului din anvelope.....
Mai are cineva aceasta problema sau este o problema la masina mea? Macar sa stiu cat am garantie la masina....
Multumesc!
Sunt posesorul unui Opel Astra J, care este doatat cu senzori de monitorizare a presiunii din anvelope.
Problemea acestor senzori este ca de fiecare data cand schimb rotile (roti de vara/iarna - 8 roti cu 8 senzori) trebuie sa calibrez acesti nenorociti de senzori, ca daca nu o fac imi ramane un martor aprins in bord si e neplacut.
Cand ma duc cu ea la reprezentantele Opel din Bucuresti ei numesc operatiunea: RECONFIGURARE ANVELOPE si mereu ma cert cu ei .... pentru ca eu nu reconfigurez anvelopele.....ci senzorii de monitorizare a presiunii aerului din anvelope.....
Mai are cineva aceasta problema sau este o problema la masina mea? Macar sa stiu cat am garantie la masina....
Multumesc!
- soldy
- **
- 215 mesaje
- din 19 Jun 2015
- Astra 2015 B16XER
- Bucuresti
soldy
- Mesaje scrise: 215
- Masina: Astra 2015 B16XER
- Cont inregistrat: 19 Jun 2015
- Mesaj Privat
- ciprian2511
- OP
- 6 mesaje
- din 21 Oct 2014
- Astra 2014
- Bucuresti
ciprian2511
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2014
- Cont inregistrat: 21 Oct 2014
- Mesaj Privat
- mludwig
- **
- 156 mesaje
- din 11 Feb 2010
- Astra 2010 A14NET
- Cluj
mludwig
- Mesaje scrise: 156
- Masina: Astra 2010 A14NET
- Cont inregistrat: 11 Feb 2010
- Mesaj Privat
La mine se calibreaza singuri, dar ii am doar pe cele de vara. Toamna cand schimb imi zice Winter tyre detected si nu-mi mai afiseaza presiuni. Primavara cand schimb incepe sa afiseze singur presiunile chiar daca fac rotatie intre axuri.
Vezi in manualul potrivit anului de model, poate s-a schimbat in rau sistemul.
Vezi in manualul potrivit anului de model, poate s-a schimbat in rau sistemul.
- soldy
- **
- 215 mesaje
- din 19 Jun 2015
- Astra 2015 B16XER
- Bucuresti
soldy
- Mesaje scrise: 215
- Masina: Astra 2015 B16XER
- Cont inregistrat: 19 Jun 2015
- Mesaj Privat