- ionut_lazar2001
- OP
- 128 mesaje
- din 11 Oct 2010
- Iasi
ionut_lazar2001
- Mesaje scrise: 128
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Oct 2010
- Mesaj Privat
Salutare colegi,
Uite ca inevitabilul s-a produs in cazul meu si am reusit sa o accidentez,masina.
Problema este urmatoarea: masina este inchiriata si reparatia va fi facuta in Germania.
Aici politia a constatat accidentul si mi-a eliberat foia necesara pentru repararea masinii.
Precizez ca mi-au cerut cartea de identitate si permisul, au completat ceva pe laptop dupa care mi-au zis ca pot pleca.
As avea doua intrebari:
-la ce suma as putea sa ma astept pentru repararea masinii
-si daca primesc amenda de la politia germana (printr-un cumul de evenimente nefericite am reusit sa ma opresc intr-un semn de circulatia )
Atasez poze cu masina lovita.
Chiar as avea nevoie de sfatul vostru.
Va multumesc
Uite ca inevitabilul s-a produs in cazul meu si am reusit sa o accidentez,masina.
Problema este urmatoarea: masina este inchiriata si reparatia va fi facuta in Germania.
Aici politia a constatat accidentul si mi-a eliberat foia necesara pentru repararea masinii.
Precizez ca mi-au cerut cartea de identitate si permisul, au completat ceva pe laptop dupa care mi-au zis ca pot pleca.
As avea doua intrebari:
-la ce suma as putea sa ma astept pentru repararea masinii
-si daca primesc amenda de la politia germana (printr-un cumul de evenimente nefericite am reusit sa ma opresc intr-un semn de circulatia )
Atasez poze cu masina lovita.
Chiar as avea nevoie de sfatul vostru.
Va multumesc
- Daniel
- 2,853 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaje scrise: 2,853
- Masina: Astra 2012 A17DTJ
- Status: Offline