Salut...
Eu tocmai imi vind calibra
. Sint fan opel calibra, fiind dupa parerea mea, o masina unica..a carei performante nu cred ca vor fi egalate curind. Mie mi-a venit noua masina si, desi initial am vrut sa o pastrez investind in ea anul trecut 1900 euro (vopsita total+retapitzata complet), trebuie sa ma despart de ea. Nu am timp sa merg cu amindoua si bugetul imi e limitat.
Motor 2000 16V. Culoare verde cameleon (culoarea se schimba, de la verde la albastru si negru). Are 150 cp, fabricatie 1993 dar atentie..a fost revopista complet anul trecut-2006, fara sa fi fost avariata, la HONDA Bacau. Retapitzata interior complet cu materiale originale Opel. Parbriz nou. Service si intretinere reprezentanta Opel Bacau (iti pot atasa facturi si devize reparatii intretinere, oricum masina este cunoscuta in Bacau). Sint singurul proprietar in Romania din 2001 cind a fost adusa in tara. Nu a fost masina de liniutze....am trecut de mult virsta liniutzelor. Accept orice verificari.
Dotari: computer bord (autonomie, consum mediu/instantaneu), geamuri electrice, oglinzi electrice/degivrare, inchidere centralizata cu telecomanda, ABS, servodirectie, frine disc fata/spate, alarma cu 3 senzori (perimetru, soc, presiune), jante aliaj, aer conditionat, evacuare sport inox, linie audio sony cu magazie 10 cd, etc...
Daca mai esti interesat, iti stau la dispozitie la nr. 0745.45.45.45. Merita sa o vezi.