- ice01astra
- OP
- 602 mesaje
- din 28 Jun 2006
- Astra 1995 C16NZ
- Hunedoara
ice01astra
- Mesaje scrise: 602
- Masina: Astra 1995 C16NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Jun 2006
- Mesaj Privat
Salut lume !
Sunt cu nervii la pamant, dupa ce vreo ora m-am chinuit sa dau jos cumva draci aia de maner de la usa, sa pot da jos si fata ! Stiu ca este undeva o siguranta in forma de potcoava si stiu ca aia trebuie prima oara data jos DAR EU NU GASESC/VAD nici unde siguranta aia nenorocita ! Am invartit de manerul ala de m-a luat cu ameteala, am cautat de mi s-a facut rau, acolo eu unul al dracu de vad vreo siguranta undeva ... da nici manerul nu iasa daca trag de el !
Please help !
Sunt cu nervii la pamant, dupa ce vreo ora m-am chinuit sa dau jos cumva draci aia de maner de la usa, sa pot da jos si fata ! Stiu ca este undeva o siguranta in forma de potcoava si stiu ca aia trebuie prima oara data jos DAR EU NU GASESC/VAD nici unde siguranta aia nenorocita ! Am invartit de manerul ala de m-a luat cu ameteala, am cautat de mi s-a facut rau, acolo eu unul al dracu de vad vreo siguranta undeva ... da nici manerul nu iasa daca trag de el !
Please help !
- mctoto
- 1,839 mesaje
- din 16 Mai 2006
- Calibra 1993 C20NE
- Bucuresti
mctoto
- Mesaje scrise: 1,839
- Masina: Calibra 1993 C20NE
- Cont inregistrat: 16 Mai 2006
- Mesaj Privat
- djtaotao
- 1,677 mesaje
- din 18 Jul 2007
- Sibiu
djtaotao
- Mesaje scrise: 1,677
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jul 2007
- Mesaj Privat
Siguranta exista, este chiar pe axul manerului dar nu spre usa ci mai spre interiorul manerului. Incerca sa-ti faci o scula cu un carlig ascutit, departeaza tapiteria usii de maner, introdu scula si incearca sa agati siguranta. Si eu m-am chinuit un pic dar am reusit.
Ultima modificare făcută de djtaotao la Joi 30 Aug, 2007 7:20 pm
Ultima modificare făcută de djtaotao la Joi 30 Aug, 2007 7:20 pm
- alynutzu_cvm
- **
- 305 mesaje
- din 26 Feb 2007
- Astra 2006 Z17DTR
- Iasi
alynutzu_cvm
- Mesaje scrise: 305
- Masina: Astra 2006 Z17DTR
- Cont inregistrat: 26 Feb 2007
- Mesaj Privat
- ice01astra
- OP
- 602 mesaje
- din 28 Jun 2006
- Astra 1995 C16NZ
- Hunedoara
ice01astra
- Mesaj Privat
mctoto a scris:cautashi ?
De cautat am cautat, insa nu mi-a dat prin cap sa pun si "capitonaj" la cautare ... am incercat maner sau alte minuni dar nu mi-a dat nimic. Ok mersi mult de tot la toata lumea, de acum ramane sa ma mai chinui sa prind siguranta aia nenorocita ! Cred ca este primul lucru care il urasc la masina asta, si pot sa spun ca este ingrozitor de prost gandit ! La Vectra tin minte ca desfaceam fata mult mai lejer, pe cand aici este un adevarat chin.
Multumesc incaodata ptr sfaturi si o sa incerc prima oara metoda aia cu carpa, care sincer mi-se pare ingenioasa !
- valentin.tudor
- *
- 4 mesaje
- din 27 Oct 2006
- Astra 1993 X16SZ
- Brasov
valentin.tudor
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 1993 X16SZ
- Cont inregistrat: 27 Oct 2006
- Mesaj Privat
- ice01astra
- OP
- 602 mesaje
- din 28 Jun 2006
- Astra 1995 C16NZ
- Hunedoara
ice01astra
- Mesaj Privat
Cea mai buna solutie ramane ceea cu carpa, am incercat-o acum 2 zile si merge ca un vis fara pic de efort ! Deci ca sa fiu mai concis, strecurati o carpa intre usa si maner, o inveliti de jur imprejur si apoi trageti de un capat ! Siguranta aia idioata se agata de carpa in cauza, si sare afara. Mie mi-a iesit din a treia incercare ca se tot rupea carpa, insa cu o bucata dintr-un prosop merge din prima
Bafta, si va multumesc la toti !
Bafta, si va multumesc la toti !