Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  • ice01astra

• Mesaje scrise: 602
  • Masina: Astra 1995 C16NZ
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 28 Jun 2006

• Mesaj Privat
Salut lume !

Sunt cu nervii la pamant, dupa ce vreo ora m-am chinuit sa dau jos cumva draci aia de maner de la usa, sa pot da jos si fata ! Stiu ca este undeva o siguranta in forma de potcoava si stiu ca aia trebuie prima oara data jos DAR EU NU GASESC/VAD nici unde siguranta aia nenorocita ! Am invartit de manerul ala de m-a luat cu ameteala, am cautat de mi s-a facut rau, acolo eu unul al dracu de vad vreo siguranta undeva ... Sad da nici manerul nu iasa daca trag de el !

Please help !
Skip ads

• mctoto

• Mesaje scrise: 1,839
  • Masina: Calibra 1993 C20NE
  • Cont inregistrat: 16 Mai 2006

• Mesaj Privat
cautashi ?

https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=5528
  • djtaotao

• Mesaje scrise: 1,677
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 18 Jul 2007

• Mesaj Privat
Siguranta exista, este chiar pe axul manerului dar nu spre usa ci mai spre interiorul manerului. Incerca sa-ti faci o scula cu un carlig ascutit, departeaza tapiteria usii de maner, introdu scula si incearca sa agati siguranta. Si eu m-am chinuit un pic dar am reusit.

Ultima modificare făcută de djtaotao la Joi 30 Aug, 2007 7:20 pm
  • alynutzu_cvm

• Mesaje scrise: 305
  • Masina: Astra 2006 Z17DTR
  • Cont inregistrat: 26 Feb 2007

• Mesaj Privat
Incearca cu o bucata de carpa mai mica sa o bagi intre maner si fata de usa si rotesti spre stanga sau dreapta mai mult timp.Pana la urma se agata siguranta de carpa si iese .Metoda incercata si reusita
  • ice01astra

• Mesaj Privat
mctoto a scris:cautashi ?

De cautat am cautat, insa nu mi-a dat prin cap sa pun si "capitonaj" la cautare ... am incercat maner sau alte minuni dar nu mi-a dat nimic. Ok mersi mult de tot la toata lumea, de acum ramane sa ma mai chinui sa prind siguranta aia nenorocita ! Cred ca este primul lucru care il urasc la masina asta, si pot sa spun ca este ingrozitor de prost gandit ! La Vectra tin minte ca desfaceam fata mult mai lejer, pe cand aici este un adevarat chin.

Multumesc incaodata ptr sfaturi si o sa incerc prima oara metoda aia cu carpa, care sincer mi-se pare ingenioasa ! Embarassed
  • valentin.tudor

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Astra 1993 X16SZ
  • Cont inregistrat: 27 Oct 2006

• Mesaj Privat
Cu o surubelnita dreapta mai lata garantat iese/.Metoda incercata cand atrebuit sa-mi schimb maneruk exterior:)
  • ice01astra

• Mesaj Privat
Cea mai buna solutie ramane ceea cu carpa, am incercat-o acum 2 zile si merge ca un vis fara pic de efort ! Mr. Green Deci ca sa fiu mai concis, strecurati o carpa intre usa si maner, o inveliti de jur imprejur si apoi trageti de un capat ! Siguranta aia idioata se agata de carpa in cauza, si sare afara. Mie mi-a iesit din a treia incercare ca se tot rupea carpa, insa cu o bucata dintr-un prosop merge din prima Wink

Bafta, si va multumesc la toti !
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR