lorinttr
- Mesaje scrise: 71
- Masina: Astra 2010 A14XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Sep 2008
- Mesaj Privat
Salutare,
Vreau sa cumpar bare transversale pentru Astra J hatcback.
Inclin intre cele originale si Thule otel/aluminiu. Nu stiu inca pe care sa le aleg. Ca pret cam tot pe acolo se situeaza.
Ce nu stiu este daca cele originale se potrivesc cu suportii de bicicleta/schiuri Thule. Aveti careva habar?
Folositi careva aceasta configuratie?
Mai exact m-ar interesa daca pe barele originale ale masinii s-ar putea monta suportul de biciclete Thule FreeRide 532?
Va multumesc,
Radu
Vreau sa cumpar bare transversale pentru Astra J hatcback.
Inclin intre cele originale si Thule otel/aluminiu. Nu stiu inca pe care sa le aleg. Ca pret cam tot pe acolo se situeaza.
Ce nu stiu este daca cele originale se potrivesc cu suportii de bicicleta/schiuri Thule. Aveti careva habar?
Folositi careva aceasta configuratie?
Mai exact m-ar interesa daca pe barele originale ale masinii s-ar putea monta suportul de biciclete Thule FreeRide 532?
Va multumesc,
Radu
- RaduRek
- **
- 437 mesaje
- din 04 Dec 2010
- Zafira Tourer 2013 A20DT
- Bucuresti
RaduRek
- Mesaje scrise: 437
- Masina: Zafira Tourer 2013 A20DT
- Cont inregistrat: 04 Dec 2010
- Mesaj Privat
Salut. Eu am avut La Prealpina LP 49 aluminiu...foarte Ok, solide si aspectuoase, usor mai ieftine ca Thule. Le-am vandut pt ca le foloseam f. rar si am luat unele de Peugeot SH mult mai ieftine, din otel.
Suportii/barile(de plafon) pt. bicicleta se pot regla pe distanta necesara... deobicei.
Vezi si un suport de portbagaj/haion...eu am avut Peruzzo Milano 625...avantajul fata de suportul de plafon este ca poti merge fara zgomot la viteze mai mari.
Suportii/barile(de plafon) pt. bicicleta se pot regla pe distanta necesara... deobicei.
Vezi si un suport de portbagaj/haion...eu am avut Peruzzo Milano 625...avantajul fata de suportul de plafon este ca poti merge fara zgomot la viteze mai mari.
lorinttr
- Mesaj Privat
- alxgudea
- **
- 479 mesaje
- din 14 Jun 2006
- Cluj Napoca
alxgudea
- Mesaje scrise: 479
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Jun 2006
- Mesaj Privat
pot sa iti spun ca pe H am niste bare Thule- normal ca nu arata la fel de bine ca si cele originale, dar spre deosebire de Hakr- cele cumparate initial- deosebirea e de la cer la pamant. la noi in cluj am fost la o firma care e ceva reprezentant/dealer local Thule (dar nu numai) si ei m-au consiliat acolo, pe loc......mi s-a parut ok varianta, mai ales ca nu mi-au bagat pe gat neaparat Thule.....
in privinta suportului de biciclete, am unul pe haion- e putin mai ciudat cand il montezi- carlige, chigi, etc, iti blochezi usa de portbagaj, dar mi se pare un pic mai practic decat cel pus sus...acuma cu astea treaba e simpla, marea lor majoritate se regleaza si adapteaza pe aproape orice tip de bare transversale, deci nu ar trebui sa fie vreo problema- cel mai bine, vezi si ce am spus mai sus- am fost la baietii de la firma si aici ei m-au consiliat (suportul de biciclete nu l-am luat de la ei desi initial la ei am mers si pentru asta)
in privinta suportului de biciclete, am unul pe haion- e putin mai ciudat cand il montezi- carlige, chigi, etc, iti blochezi usa de portbagaj, dar mi se pare un pic mai practic decat cel pus sus...acuma cu astea treaba e simpla, marea lor majoritate se regleaza si adapteaza pe aproape orice tip de bare transversale, deci nu ar trebui sa fie vreo problema- cel mai bine, vezi si ce am spus mai sus- am fost la baietii de la firma si aici ei m-au consiliat (suportul de biciclete nu l-am luat de la ei desi initial la ei am mers si pentru asta)
lorinttr
- Mesaj Privat
- alxgudea
- **
- 479 mesaje
- din 14 Jun 2006
- Cluj Napoca
alxgudea
- Mesaje scrise: 479
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Jun 2006
- Mesaj Privat
nu as putea sa iti spun precis...la mine barele Thule cam au ramas permanente....incep sa suiere pe la 100 km/h dar parca m-am obisnuit sa nu le aud. singurul moment in care simt diferenta e mersul pe autostrada- afara- cand binevoiesc sa imi crut nervii si le scot.....dar diferenta la consum nu stiu fiindca reflex cu barele puse nu apas asa tare acceleratia de teama sunetelor
- calin_astra_j
- *
- 2 mesaje
- din 22 Mai 2013
- Astra 2013
- Prahova
calin_astra_j
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2013
- Cont inregistrat: 22 Mai 2013
- Mesaj Privat