- succesul de a gasi pe CO o solutie cat mai aproape de adevar pt o problema la masina tine in procent de 90% de cat de bine, exact si clar sti sa descrii simptomele masinii.
Tu esti langa masina dar userii care incearca sa te ajute trebuie sa fie de la zeci/sute km mai aproape ca tine de masina !
Am citit problema ta din curiozitate dar ai reusit sa ma zapacesti si pe mine. Ba face doar in tr 3 si 4, ba e sunet, ba e zgomot ca in finalul discutiei sa devina bataie!
Apoi ca de fapt face si in tr 2 si ca " mecanicul a zis" plus cireasa - sunetul vine din fata masinii si e cu sugere! ( ma rog, aspirare)
Cred ca ar fi benefic pentru toata lumea sa incerci sa descrii cat mai fidel problema masinii tale.
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar de curios am citit toate postarile pe care le-am facut (spunandu-mi poate sune eu nebun si am zis) si in nici o postare nu am zis ca se aude o bataie...cea ce inseamana ca ai inteles gresit din ce am scris eu pe acolo.
In legatura cu descrierea simptomelor masinii am incercat sa le redau cat am putut eu de bine, tocmai de aceea am incercat si cu o inregistrare.
Ideea este ca nu e prea frumos sa spui lucruri pe care altii nu le-au spus si apoi sa incerci sa fi arogant, cu un om care incearca sa isi rezolve o problema...