TiTiR3Z
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Dec 2010
- Mesaj Privat
Buna ziua.
In urma unui accident, mi-a sarit o parte din buza (sau cum se numeste) jantei. O sa atasez si o poza. As dori sa stiu daca se poate reconditiona cumva si cam cat m-ar ajunge. Daca se poate suda, am recuperat si partea lipsa care s-a rupt in doua bucatele.
Prin Constanta stie cineva vreun loc unde pot merge?
Multumesc.
In urma unui accident, mi-a sarit o parte din buza (sau cum se numeste) jantei. O sa atasez si o poza. As dori sa stiu daca se poate reconditiona cumva si cam cat m-ar ajunge. Daca se poate suda, am recuperat si partea lipsa care s-a rupt in doua bucatele.
Prin Constanta stie cineva vreun loc unde pot merge?
Multumesc.
- turmol
- **
- 270 mesaje
- din 24 Feb 2015
- Bucuresti
turmol
- Mesaje scrise: 270
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2015
- Mesaj Privat
Parerea mea este ca janta este compromisa.
Mi-ar fi extrem de frica sa mai merg cu ea carpita, reparata, sudata .....
LE Acum observ ca este posibila inlocuirea coroanei circulare exterioare (pare fixata in suruburi; sper sa nu ma insel). Cred ca ar fi singura solutie acceptabila, desi este posibil ca socul sa fi determinat si o deformare a piesei care pare ok la prima vedere.
Mi-ar fi extrem de frica sa mai merg cu ea carpita, reparata, sudata .....
LE Acum observ ca este posibila inlocuirea coroanei circulare exterioare (pare fixata in suruburi; sper sa nu ma insel). Cred ca ar fi singura solutie acceptabila, desi este posibil ca socul sa fi determinat si o deformare a piesei care pare ok la prima vedere.
TiTiR3Z
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Cont inregistrat: 16 Dec 2010
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412