- Andrew1337
- OP
- 4 mesaje
- din 05 Dec 2015
- Astra 2006
- Brasov
Andrew1337
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Dec 2015
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
- Andrew1337
- OP
- 4 mesaje
- din 05 Dec 2015
- Astra 2006
- Brasov
Andrew1337
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2006
- Cont inregistrat: 05 Dec 2015
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
Pai da o cautare in magazinele virtuale si ti-l comanzi sau vezi la atelierele de profil din zona ta.
Am fost cu un amic pt o evacuare custom la un astfel de atelier si plictisindu-ma pe acolo am vazut ca aveau vreo 20 de forme expuse plus ca cica faceau si pe comanda la diferite dimensiuni.
Nu stiu mai multe pt ca nu ma pasioneaza finalele. Inclusiv masina mea avea un tips "meserias" cand am cumparat-o dar cu proxima ocazie l-am demontat si i l-am inapoiat fostului proprietar gratuit.
Eu mi-am ridicat toba finala mai sus citiva mm si i-am orientat fumul in jos fara sa se vada teava sau altceva. Bine, dar nici n-am bara custom cu lacasuri prevazute pt tips-uri. Fiecare cu "ale lui".
Am fost cu un amic pt o evacuare custom la un astfel de atelier si plictisindu-ma pe acolo am vazut ca aveau vreo 20 de forme expuse plus ca cica faceau si pe comanda la diferite dimensiuni.
Nu stiu mai multe pt ca nu ma pasioneaza finalele. Inclusiv masina mea avea un tips "meserias" cand am cumparat-o dar cu proxima ocazie l-am demontat si i l-am inapoiat fostului proprietar gratuit.
Eu mi-am ridicat toba finala mai sus citiva mm si i-am orientat fumul in jos fara sa se vada teava sau altceva. Bine, dar nici n-am bara custom cu lacasuri prevazute pt tips-uri. Fiecare cu "ale lui".