- ciobysp
- OP
- 220 mesaje
- din 11 Jun 2014
- Insignia 2009 A20DTJ
- Timis
ciobysp
- Mesaje scrise: 220
- Masina: Insignia 2009 A20DTJ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jun 2014
- Mesaj Privat
Salutare,
Am cautat in toate discutiile daca este vreun topic legat de treaba asta si nu am gasit(scuze daca l-am ratat).
Ce am observat (si mi s-a parut oarecum deranjant) este faptul ca iluminarea in marșarier este foarte slaba la Insignia.
Va intreb daca ati rezolvat cumva aceasta problema prin inlocuirea becului cu ceva LED.
Cheers
Am cautat in toate discutiile daca este vreun topic legat de treaba asta si nu am gasit(scuze daca l-am ratat).
Ce am observat (si mi s-a parut oarecum deranjant) este faptul ca iluminarea in marșarier este foarte slaba la Insignia.
Va intreb daca ati rezolvat cumva aceasta problema prin inlocuirea becului cu ceva LED.
Cheers
Mirceakia
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Insignia 2011
- Cont inregistrat: 07 Aug 2015
- Mesaj Privat
Si eu am vrut sa-l schimb ,dar nu am avut timp si nici nu cred ca ar ajuta prea mult,Daca il schimba cineva poate ne spune cum este.Pana atunci eu cand bag in marsarier aprind si lampa de ceata pe spate care desi este rosie ajuta in locurile intunecoase.La fel de proasta iluminare mi separe si cea din portbagaj la insignia break,care este foarte prost amplasata ,in plafon.Ma gandeam sa trag niste fire si sa montez o lampa in portbagaj.
- lbanias
- 692 mesaje
- din 07 Nov 2008
- Insignia 2009 A20NHT
- Timis
lbanias
- Mesaje scrise: 692
- Masina: Insignia 2009 A20NHT
- Cont inregistrat: 07 Nov 2008
- Mesaj Privat
- lbanias
- 692 mesaje
- din 07 Nov 2008
- Insignia 2009 A20NHT
- Timis
lbanias
- Mesaje scrise: 692
- Masina: Insignia 2009 A20NHT
- Cont inregistrat: 07 Nov 2008
- Mesaj Privat
- lucio
- 783 mesaje
- din 29 Aug 2008
- Signum 2006 Z19DTH
- Neamt
lucio
- Mesaje scrise: 783
- Masina: Signum 2006 Z19DTH
- Cont inregistrat: 29 Aug 2008
- Mesaj Privat
- baxt
- **
- 133 mesaje
- din 21 Aug 2015
- Insignia 2010
- Arges
baxt
- Mesaje scrise: 133
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 21 Aug 2015
- Mesaj Privat
- gyzmo
- 3,751 mesaje
- din 01 Jun 2011
- Insignia 2009 A20DTJ
- Bucuresti
gyzmo
- Mesaje scrise: 3,751
- Cont inregistrat: 01 Jun 2011
- Mesaj Privat
Si eu am montat astfel de "lampi", sunt foarte utile...
Gasesti aici:
http://olx.ro/auto-masini-m.../?q=opel+insignia
Rog a nu se considera reclama...
Gasesti aici:
http://olx.ro/auto-masini-m.../?q=opel+insignia
Rog a nu se considera reclama...
- baxt
- **
- 133 mesaje
- din 21 Aug 2015
- Insignia 2010
- Arges
baxt
- Mesaj Privat
- gyzmo
- 3,751 mesaje
- din 01 Jun 2011
- Insignia 2009 A20DTJ
- Bucuresti
gyzmo
- Mesaj Privat
- baxt
- **
- 133 mesaje
- din 21 Aug 2015
- Insignia 2010
- Arges
baxt
- Mesaj Privat
- deleted-100538
- **
- 336 mesaje
- din 23 Mar 2015
deleted-100538
- Mesaje scrise: 336
- Cont inregistrat: 23 Mar 2015
- Mesaj Privat
Daca tot e vorba de iluminat postez si eu aici. Vreau sa-mi schimb toate beculetele din interiorul masini: luminat picioare, usa deschisa, becuri din plafon + lumina de zi (pozitia) daca voi baga un anulator de eroare cand se va arde becul voi mai primi in bord notificare? De unde pot procura becurile ?
- gyzmo
- 3,751 mesaje
- din 01 Jun 2011
- Insignia 2009 A20DTJ
- Bucuresti
gyzmo
- Mesaj Privat
- yerd
- **
- 186 mesaje
- din 23 Mar 2014
- Insignia A20NHT
- Timis
yerd
- Mesaje scrise: 186
- Masina: Insignia A20NHT
- Cont inregistrat: 23 Mar 2014
- Mesaj Privat
Eu am montat o camera de marsalier pentru a mai ameliora din problema vizibilitatii spate.
Cu siguranta e binevenita iluminarea mai buna, dar ca nota, modificarile aduse iluminatului exterior al masinii (faruri, stopuri, numere spate) pot intra in ilegalitate in functie de intensitatea luminii; nu stiu care sunt limitele legale sau cum se verifica, dar mai face si astfel de verificari politia rutiera daca li se pare ceva dubios pe partea de iluminat.
Pe interior le-am schimbat pe toate cu LEDuri (pe ali express se gasesc) - recomand.
Cu siguranta e binevenita iluminarea mai buna, dar ca nota, modificarile aduse iluminatului exterior al masinii (faruri, stopuri, numere spate) pot intra in ilegalitate in functie de intensitatea luminii; nu stiu care sunt limitele legale sau cum se verifica, dar mai face si astfel de verificari politia rutiera daca li se pare ceva dubios pe partea de iluminat.
Pe interior le-am schimbat pe toate cu LEDuri (pe ali express se gasesc) - recomand.
- avramescuradu
- *
- 5 mesaje
- din 01 Dec 2016
- Insignia 2012
- Bucuresti
avramescuradu
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Insignia 2012
- Cont inregistrat: 01 Dec 2016
- Mesaj Privat
AddyUFS a scris:Daca tot e vorba de iluminat postez si eu aici. Vreau sa-mi schimb toate beculetele din interiorul masini: luminat picioare, usa deschisa, becuri din plafon + lumina de zi (pozitia) daca voi baga un anulator de eroare cand se va arde becul voi mai primi in bord notificare? De unde pot procura becurile ?
cam asta am reusit eu sa`i fac pana acum,nu i-am pus nici un regulator,nici anulator nici nimic )
toate sunt facut de un prieten de`al meu cu leduri de la casetele de tigari winston )
- gyzmo
- 3,751 mesaje
- din 01 Jun 2011
- Insignia 2009 A20DTJ
- Bucuresti
gyzmo
- Mesaj Privat
- avramescuradu
- *
- 5 mesaje
- din 01 Dec 2016
- Insignia 2012
- Bucuresti
avramescuradu
- Mesaj Privat
avramescuradu a scris:
cam asta am reusit eu sa`i fac pana acum,nu i-am pus nici un regulator,nici anulator nici nimic )
toate sunt facut de un prieten de`al meu cu leduri de la casetele de tigari winston )
AddyUFS a scris:Daca tot e vorba de iluminat postez si eu aici. Vreau sa-mi schimb toate beculetele din interiorul masini: luminat picioare, usa deschisa, becuri din plafon + lumina de zi (pozitia) daca voi baga un anulator de eroare cand se va arde becul voi mai primi in bord notificare? De unde pot procura becurile ?
ceva de genul a fost facuta
- avramescuradu
- *
- 5 mesaje
- din 01 Dec 2016
- Insignia 2012
- Bucuresti
avramescuradu
- Mesaj Privat
Mirceakia a scris:Si eu am vrut sa-l schimb ,dar nu am avut timp si nici nu cred ca ar ajuta prea mult,Daca il schimba cineva poate ne spune cum este.Pana atunci eu cand bag in marsarier aprind si lampa de ceata pe spate care desi este rosie ajuta in locurile intunecoase.La fel de proasta iluminare mi separe si cea din portbagaj la insignia break,care este foarte prost amplasata ,in plafon.Ma gandeam sa trag niste fire si sa montez o lampa in portbagaj.
asa am eu
- deleted-103883
- **
- 125 mesaje
- din 20 Aug 2015
deleted-103883
- Mesaje scrise: 125
- Cont inregistrat: 20 Aug 2015
- Mesaj Privat
gyzmo a scris:Pentru iluminatul interior nu ai nevoie de anulatori de eroare, insa pentru exterior cam da...curios la iluminatul numarului de inmatriculare ce led ai utilizat...
Dacã vrei led-uri de numãr fãrã erori doar plug and play trebuie sa cumperi unele care au asta în descriere și n-ai probleme.
Eu le-am cumpãrat pe astea de exemplu și nu mi-au dat nicio eroare. Acum la numãr zici ca am faruri noaptea
http://m.ebay.com/itm/GOBGO...nia-/291692105819
- ravencatalin
- *
- 22 mesaje
- din 23 Nov 2016
- Insignia 2010 A20DTH
- Bucuresti
ravencatalin
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 23 Nov 2016
- Mesaj Privat
avramescuradu a scris:
asa am eu
Mirceakia a scris:Si eu am vrut sa-l schimb ,dar nu am avut timp si nici nu cred ca ar ajuta prea mult,Daca il schimba cineva poate ne spune cum este.Pana atunci eu cand bag in marsarier aprind si lampa de ceata pe spate care desi este rosie ajuta in locurile intunecoase.La fel de proasta iluminare mi separe si cea din portbagaj la insignia break,care este foarte prost amplasata ,in plafon.Ma gandeam sa trag niste fire si sa montez o lampa in portbagaj.
asa am eu
salut,
ghideaza-ma si pe mine te rog care e procedura de instalare. de unde ai tras curent? eu am banda de led pe 12v dar nu stiu unde sa ma leg cu ele?
ms mult
- avramescuradu
- *
- 5 mesaje
- din 01 Dec 2016
- Insignia 2012
- Bucuresti
avramescuradu