- deleted-67432
- OP
- 5 mesaje
- din 06 Oct 2011
deleted-67432
- Mesaje scrise: 5
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Oct 2011
- Mesaj Privat
Buna seara dragi colegi de forum,am si eu o problema careia nu ii dau de cap si poate ma ajutati.Am schimbat recent garnitura de la capacul supapelor deoarece pirdea foarte mult ulei pe acolo.Dupa schimbarea garnituri si curatarea zonelor murdare am observat sub blocul aprinderii electronice ca se prelinge ulei,in zona unde se uneste chiuloasa cu aprinderea.Acum rugamintea mea este daca are cineva idee ce garnitura este acolo sau o rezolvare a problemei?Am atasat si o poza in care am trasat o linie cam de unde vine si unde se scurge uleiul(motorul nu este al meu,poza este luata la intamplare).
- deleted-67432
- OP
- 5 mesaje
- din 06 Oct 2011
deleted-67432
- Mesaj Privat
- victor_gl
- 1,039 mesaje
- din 22 Mar 2009
- Astra 2005 z 1,7 dtl
- Galati
victor_gl
- Mesaje scrise: 1,039
- Masina: Astra 2005 z 1,7 dtl
- Cont inregistrat: 22 Mar 2009
- Mesaj Privat
- deleted-67432
- OP
- 5 mesaje
- din 06 Oct 2011
deleted-67432
- Mesaj Privat
victor_gl a scris:Mai mult ca sigur ai o garnitura sau un oring intre cele doua componente .
Ca solutie de moment poti pune un pic de silicon .
Ca solutie de moment poti pune un pic de silicon .
Salut
Am demontat pana la urma piesa respectiva si exista un oring acolo care este cam batran si obosit....nu am gasit sa il inlocuiesc momentan dar am pus silicon rosu in jurul lui si pe margine.La montaj sa format o garnitura care momentam am vazut ca nu mai scapa ulei,sper sa tina pana cand am sa gasesc un oring pentru inlocuire.
adysh
- Mesaje scrise: 37
- Masina: Corsa 1997 X12SZ
- Cont inregistrat: 13 Jul 2009
- Mesaj Privat
- deleted-67432
- OP
- 5 mesaje
- din 06 Oct 2011
deleted-67432
- Mesaj Privat
adysh a scris:Salutare,
Ca sa nu mai deschid alta discutie,postez aici referitor la nivelul uleiului si citirea jojei:prima tesitura de pe joja este nivelul minim iar a doua tesitura este nivelul maxim?Atasez si o poza(pentru X12SZ).Multumesc
Ca sa nu mai deschid alta discutie,postez aici referitor la nivelul uleiului si citirea jojei:prima tesitura de pe joja este nivelul minim iar a doua tesitura este nivelul maxim?Atasez si o poza(pentru X12SZ).Multumesc
Prima de la dreapta la stanga este pentru nivelul minim iar a doua pentru cel maxim.O zi buna!
adysh
- Mesaje scrise: 37
- Masina: Corsa 1997 X12SZ
- Cont inregistrat: 13 Jul 2009
- Mesaj Privat
ratacata
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa 2001 x12sz
- Cont inregistrat: 07 Sep 2009
- Mesaj Privat