- Fr0z3nByt3
- OP
- 3 mesaje
- din 09 Oct 2015
- Astra 2012
- Valcea
Fr0z3nByt3
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2012
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Oct 2015
- Mesaj Privat
Am cumparat o Astra si sunt ingrijorat cand o sa merg la prietena mea unde o sa o parchez si daca o sa fie in siguranta (daca nu o fura cineva, sau sa ii fure oglinzile sau mai stiu eu ce). Nu pot sa parchez in fata sau in spatele blocului ei pentru ca e parcare rezidentiala si ar trebui sa platesc 5ron/zi, deci o sa o las in strada, la vreo 2-300m de noi. Credeti ca ar trebui sa-i instalez ceva alarma sau antifurt, si daca da, de unde? (as vrea ceva de calitate)
- alex2014
- **
- 225 mesaje
- din 30 Apr 2014
- Dolj
alex2014
- Mesaje scrise: 225
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Apr 2014
- Mesaj Privat
- nicunicu
- 2,597 mesaje
- din 25 Feb 2012
- Zafira 2002 z16xe
- Bucuresti
nicunicu
- Mesaje scrise: 2,597
- Masina: Zafira 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 25 Feb 2012
- Mesaj Privat
- Fr0z3nByt3
- OP
- 3 mesaje
- din 09 Oct 2015
- Astra 2012
- Valcea
Fr0z3nByt3
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
- alex2014
- **
- 225 mesaje
- din 30 Apr 2014
- Dolj
alex2014
- Mesaje scrise: 225
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Apr 2014
- Mesaj Privat
Vorbesti de 150 de lei de parca ar fi maruntis.
Omul n-a zis ca-si parcheaza masina in Afganistan...nici macar de Ferentari n-a mentionat, deci presupunem ca o parcheaza intr-un loc ca oricare altul, numai ca il sperie gandul ca e departe de blocul sau si nu poate sa o vada de la fereastra.
Parerea mea sa stai linistit, ai masina cumparata recent si de-asta te comporti asa acum. O sa-ti treaca la un moment dat. Eu in primele 2 luni ma uitam pe fereastra de 4-5 ori pe zi numai ca s-o admir Acum am ajuns s-o parchez si pe la gara, chiar daca lipsesc o saptamana...
PS: pe mine m-au furat cu masina parcata in fata blocului, la 10 metri de fereastra, deci nu te gandi ca se sperie hotii!
Omul n-a zis ca-si parcheaza masina in Afganistan...nici macar de Ferentari n-a mentionat, deci presupunem ca o parcheaza intr-un loc ca oricare altul, numai ca il sperie gandul ca e departe de blocul sau si nu poate sa o vada de la fereastra.
Parerea mea sa stai linistit, ai masina cumparata recent si de-asta te comporti asa acum. O sa-ti treaca la un moment dat. Eu in primele 2 luni ma uitam pe fereastra de 4-5 ori pe zi numai ca s-o admir Acum am ajuns s-o parchez si pe la gara, chiar daca lipsesc o saptamana...
PS: pe mine m-au furat cu masina parcata in fata blocului, la 10 metri de fereastra, deci nu te gandi ca se sperie hotii!
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Sint sau nu maruntis, depinde de situatie.
Sant maruntis in situatiile:
- il lasa fara oglinzi, antena, roti sau geam spart
- achizitionare/montaj alarma/ antifurt
Oricare dintre noi daca ne-am gasi masina fara oglinzi doar (cf situatiei in discutie ) ce ne-am putea spune decat - mah, mare bou si chitra sint ! M-am uitat la 5 lei si acum pot fluiera! A paguba !
Plus ca stim : gagicile necesita bani ! Nah, eu inteleg, pe langa sticla de vin rosu, prajituri si o eventuala floare, mai vine @Aries cu cei 5 lei ai lui pt parcare !
Sant maruntis in situatiile:
- il lasa fara oglinzi, antena, roti sau geam spart
- achizitionare/montaj alarma/ antifurt
Oricare dintre noi daca ne-am gasi masina fara oglinzi doar (cf situatiei in discutie ) ce ne-am putea spune decat - mah, mare bou si chitra sint ! M-am uitat la 5 lei si acum pot fluiera! A paguba !
Plus ca stim : gagicile necesita bani ! Nah, eu inteleg, pe langa sticla de vin rosu, prajituri si o eventuala floare, mai vine @Aries cu cei 5 lei ai lui pt parcare !
- loredan_f
- **
- 212 mesaje
- din 16 Oct 2014
- Astra 2012 dti
- Bucuresti
loredan_f
- Mesaje scrise: 212
- Masina: Astra 2012 dti
- Cont inregistrat: 16 Oct 2014
- Mesaj Privat
poti sa o inviti la tine acasa:) sunt alarme cu senzori de miscare. nucred eu ca ti fura oglinda in ziua de azi 2015. nu se mai fura nici antena. se gasesc peste tot si nici nu se cumpara second. o parchezi frumos pe strada luminata circulata si gata. pregatesti un loc. dar mai bine o inviti la tine:)
- Fr0z3nByt3
- OP
- 3 mesaje
- din 09 Oct 2015
- Astra 2012
- Valcea
Fr0z3nByt3
- Mesaj Privat
- diablo46
- **
- 174 mesaje
- din 09 Jan 2015
- Astra 2011 A14XER
- Bucuresti
diablo46
- Mesaje scrise: 174
- Masina: Astra 2011 A14XER
- Cont inregistrat: 09 Jan 2015
- Mesaj Privat
- Okta43
- 817 mesaje
- din 15 Aug 2010
- Astra 2010 A14XER
- Dambovita
Okta43
- Mesaje scrise: 817
- Masina: Astra 2010 A14XER
- Cont inregistrat: 15 Aug 2010
- Mesaj Privat
- burtal
- 904 mesaje
- din 28 Aug 2010
- Astra 2011 A14NET
- Bucuresti
burtal
- Mesaje scrise: 904
- Masina: Astra 2011 A14NET
- Cont inregistrat: 28 Aug 2010
- Mesaj Privat
loredan_f a scris:poti sa o inviti la tine acasa:) sunt alarme cu senzori de miscare. nucred eu ca ti fura oglinda in ziua de azi 2015. nu se mai fura nici antena. se gasesc peste tot si nici nu se cumpara second. o parchezi frumos pe strada luminata circulata si gata. pregatesti un loc. dar mai bine o inviti la tine:)
da ce daca e 2015 le e rusine sau ce ? uite mie mi-au furat acu maxim 1 an, (am scris si aici cand s-a intamplat) antena si "hubcaps " sau cum dracu le-o zice... ce ma minuneaza si acum e cum au scos capacele ale ca eu si cu roata data jos ma chinui sa le scot ...si culmea e ca au fost baieti finuti si nu ai zgariat sau ciobit janta
ai putea sa iti faci Casco dar pentru oglinzi nu cred ca merita sa strici polita
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Discutia asta nu are nici un sens pt ca: ( si va puteti supara pe mine cat vreti ! )
- adica mergi intr-un oras strain unde nu cunosti "reclama" , pt o situatie temporara de 1 luna, ai un Astra J dar ti se pare de neconceput sa platesti 5 lei pe zi ca sa beneficiezi de o parcare langa blocul doamnei.
- tot pt aceeasi situatie temporara esti dispus sa cumperi antifurt si alarma ( bine, de astea beneficiezi si dupa) numai sa nu platesti parcarea.
- am spus si eu - daca au pus baietii ochii pe masina ta, in cel mai rau caz o iau cu totu". Chiar cu alarma si cu tine dormind in ea.
- de furat se fura ORICE ! Cu cat mai noua masina, cu atat mai bine.
Si ca ultima idee, ca fapt divers, tocmai am platit parcare in oras pe telefon unde n-am stat 20 minute. SMS de 0.5 euro pt 1 ora. Adica 2 lei si ceva. Si e in interes personal.
- adica mergi intr-un oras strain unde nu cunosti "reclama" , pt o situatie temporara de 1 luna, ai un Astra J dar ti se pare de neconceput sa platesti 5 lei pe zi ca sa beneficiezi de o parcare langa blocul doamnei.
- tot pt aceeasi situatie temporara esti dispus sa cumperi antifurt si alarma ( bine, de astea beneficiezi si dupa) numai sa nu platesti parcarea.
- am spus si eu - daca au pus baietii ochii pe masina ta, in cel mai rau caz o iau cu totu". Chiar cu alarma si cu tine dormind in ea.
- de furat se fura ORICE ! Cu cat mai noua masina, cu atat mai bine.
Si ca ultima idee, ca fapt divers, tocmai am platit parcare in oras pe telefon unde n-am stat 20 minute. SMS de 0.5 euro pt 1 ora. Adica 2 lei si ceva. Si e in interes personal.