onlyopel a scris:salutare , vro rezolvare mai simpla in ilocuirea CCRT 2008 a aparut? adica fara sa fac conversie in full can , am mai discutat eu cu tine pe aici acum 2 ani dar erea prea costisitor de atunci am reusit sa scot o mufa de aux care functioneaza perfect dar la head unit nu ii mai functioneaza iluminatul deloc si pe timp de noapte ma dispera.masina vectra c 2002 ccrt 2008 cu GID si BC toate functionale. astept un raspuns, respect.
Nu prea imi dau eu seama ce iti doresti ...dar pentru toti posesorii de Vectra-C 2002/2003 si unele 2004
le recomand una din cele doua optiuni: sa treaca la full can bus sau sa schimbe masina ! De ce sa faca aceste lucruri ? Pentru ca sa poata trece la o navigatie actuala cu ecran color (CD70 navi sau DVD90 navi), telefon cu bluetooth si comenzi vocale , intrare de auxiliar in, comenzi volan, harti actuale 2014/2015 sau mai nou 2015/206 la preturi decente ! Intr-adevar pentru cele doua optiuni trebuie sa scoateti niste bani din buzunar ($$$) dar altfel nu se poate daca vreti altceva decat ce aveti acum.
CristianTM.