- deleted-21201
- OP
- 269 mesaje
- din 02 Aug 2008
deleted-21201
- Mesaje scrise: 269
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Aug 2008
- Mesaj Privat
Salut , am atasat 2 filmari cu ceva ce se aude in partea distributieila un vectra b z18xe. zgomot care se aude ca o tabla care se atinge de ceva care zdrangane si ma scoate din minti.deci... nu face mereu,nu are un tipar, distributia are 30k km schimbata acum 2 ani,ulei si filtre schimbate acum 1000km , si inainte de schimb facea tot asa, am dat jos cureaua de accesorii si tot asa face. a mai ramas distributia cu pompa . Vreau sa stiu daca s-a mai lovit cineva de asa ceva. La cine am mai fost a zis ca; zgomot clapeti admisie, bucata catalizator rupta, sau ceva din motor ,cand accelerez se aude mai repede deci este legat de turatie. Nu este nici o diferenta daca calc ambreiajul sau nu
orice sfat e bine venit. Multumesc
Web Page Name
Web Page Name
orice sfat e bine venit. Multumesc
Web Page Name
Web Page Name
- C.Stefan
- **
- 150 mesaje
- din 25 Apr 2014
- Vectra 2001 Z18XE
- Bucuresti
C.Stefan
- Mesaje scrise: 150
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Apr 2014
- Mesaj Privat
- gogosica
- **
- 211 mesaje
- din 15 Jul 2011
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
gogosica
- Mesaje scrise: 211
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 15 Jul 2011
- Mesaj Privat
sal
eu am acelas motor pe zafira, acum nu am sunet caci sunt la munca, dar exact cum zice colegul C.Stefan, scoate curelele si invarte rolele + alternatorul ,
eu aveam zgomot cam la 15k dupa ce am schimbat distributia, si am tot asteptat sa se accentuieze, intr-un final am refacut motorul (din alte cauze, putere slaba, motor murdar la interior, compresie scazuta) si pe urma mi-am dat seama si ce scotea zgomotele: cea mai tare a fost pompa de apa care era praf, pe urma am schimbat alternatorul si am observat ca si de acolo am avut zgomot posibil rulmenti, acum mai este o rola intinzatoare de la cureaua de accesorii care i-am dat cu vaselina si nu mai face nici-un zgomot. (oricum nu am scapat face toba finala zgomotul ei )
de bucata catalizator rupta nu cred ca ar face zgomot metalic, plus ca ala s-ar macina,
dar daca e de la galeria de admisie acolo trebuie desfacuta si se prinde din nou, in interior este formata din inca 2 cochilii, cauta un pic pe youtube ca mai era cineva cu zgomot metalic - acolo am vazut,
dar trebuie sa verifici si rolele + pompa de apa , caci daca te lasa cumva vreuna din ele e baja mare, strici motorul.
repet nu am sunet la calculatorul asta, sunt la munca si de aia, ma uit la filmari ca ...........
bafta .
eu am acelas motor pe zafira, acum nu am sunet caci sunt la munca, dar exact cum zice colegul C.Stefan, scoate curelele si invarte rolele + alternatorul ,
eu aveam zgomot cam la 15k dupa ce am schimbat distributia, si am tot asteptat sa se accentuieze, intr-un final am refacut motorul (din alte cauze, putere slaba, motor murdar la interior, compresie scazuta) si pe urma mi-am dat seama si ce scotea zgomotele: cea mai tare a fost pompa de apa care era praf, pe urma am schimbat alternatorul si am observat ca si de acolo am avut zgomot posibil rulmenti, acum mai este o rola intinzatoare de la cureaua de accesorii care i-am dat cu vaselina si nu mai face nici-un zgomot. (oricum nu am scapat face toba finala zgomotul ei )
de bucata catalizator rupta nu cred ca ar face zgomot metalic, plus ca ala s-ar macina,
dar daca e de la galeria de admisie acolo trebuie desfacuta si se prinde din nou, in interior este formata din inca 2 cochilii, cauta un pic pe youtube ca mai era cineva cu zgomot metalic - acolo am vazut,
dar trebuie sa verifici si rolele + pompa de apa , caci daca te lasa cumva vreuna din ele e baja mare, strici motorul.
repet nu am sunet la calculatorul asta, sunt la munca si de aia, ma uit la filmari ca ...........
bafta .
- deleted-21201
- OP
- 269 mesaje
- din 02 Aug 2008
deleted-21201
- Mesaje scrise: 269
- Cont inregistrat: 02 Aug 2008
- Mesaj Privat