costi1984
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Sep 2015
- Mesaj Privat
Doresc sa cumpar o Insignia second-hand 1.8 140CP, am fost am vazut masina, este din 2010, foarte bine intretinuta are 55.000km, marti ma duc la reprezentanta sa o testez.
Totusi, am observat ca farurile au mici crapaturi pe margine, nu par a fii superficiale, pe alocuri chiar adanci (nu stiu daca este iluzie optica) proprietarul mi-a spus ca este fenomenul de imbatranire al farurilor si ca vor iesi la polish, totusi m-am mai uitat la astfel de masini si nici urma de asa ceva, ce credeti este o problema grava, se poate rezolva ieftin? Cam cat mai tin farurile in conditiile astea?
Oscilez intre masina asta si tot o Insignia de data asta Motor 2.0 CDTI, din 2011, cam aceeasi bani si aceeasi km dar fara probleme la faruri.
Ce spuneti ce ar trebui sa aleg?
Totusi, am observat ca farurile au mici crapaturi pe margine, nu par a fii superficiale, pe alocuri chiar adanci (nu stiu daca este iluzie optica) proprietarul mi-a spus ca este fenomenul de imbatranire al farurilor si ca vor iesi la polish, totusi m-am mai uitat la astfel de masini si nici urma de asa ceva, ce credeti este o problema grava, se poate rezolva ieftin? Cam cat mai tin farurile in conditiile astea?
Oscilez intre masina asta si tot o Insignia de data asta Motor 2.0 CDTI, din 2011, cam aceeasi bani si aceeasi km dar fara probleme la faruri.
Ce spuneti ce ar trebui sa aleg?
- baxt
- **
- 133 mesaje
- din 21 Aug 2015
- Insignia 2010
- Arges
baxt
- Mesaje scrise: 133
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 21 Aug 2015
- Mesaj Privat
Normal ca nu este normal ca farurile sa aibe crapaturi, mai ales la o masina 2010. Oricat de mica ar fi o fisura in far acesta deja se va aburi la prima spalare si nu o sa mai scoti usor apa din el.
Nici macar zgariate nu prea e normal, deci, atentie si la alte detalii sa nu ascunda altceva.
50000 km in 5 ani...., atentie si la aspectul asta, imposibil nu e, dar sunt foarte rare cazurile
Nici macar zgariate nu prea e normal, deci, atentie si la alte detalii sa nu ascunda altceva.
50000 km in 5 ani...., atentie si la aspectul asta, imposibil nu e, dar sunt foarte rare cazurile
costi1984
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 25 Sep 2015
- Mesaj Privat
- george_slz
- 536 mesaje
- din 29 Jul 2006
- Astra 2007 z13dth
- Buftea
george_slz