- dragoshc78
- OP
- 2 mesaje
- din 20 Sep 2007
- Astra 2001 y17dt
- Buzau
dragoshc78
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2001 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Sep 2007
- Mesaj Privat
Salut!
Am un Opel Astra G din 2001, 1.7 dti, nu ca ar fi cine stie ce dar face ce ar trebui sa faca o masina..... sa te duca unde ai nevoie... in sfarsit
Ideea este ca am si eu nevoie de niste sfaturi ca sa mai schimb ceva la masina pt ca m-am cam plictisit de ea si nu am bani sa-mi schimb masina cu totul sa-mi iau ce vreau eu, asa ca incerc sa-i mai fac mici retusari estetice pana mai acumulam niste coco:
1 - Vreau sa-i pun un body kit dar nu vreau sa fie nici urat si nici foarte scump
2 - Vreau sa-i schimb scaunele cu unele sport ( piele sau material textil? )
3 - Angel eyes, ceasuri cu plasma, leduri
4 - Alte sugestii daca mai aveti sunt binevenite
Dintre cei care au facut asemenea schimbari daca ar putea sa-mi dea si mie niste sfaturi ce sa fac si ce sa nu fac sau ce sa iau si ce nu.
Am un Opel Astra G din 2001, 1.7 dti, nu ca ar fi cine stie ce dar face ce ar trebui sa faca o masina..... sa te duca unde ai nevoie... in sfarsit
Ideea este ca am si eu nevoie de niste sfaturi ca sa mai schimb ceva la masina pt ca m-am cam plictisit de ea si nu am bani sa-mi schimb masina cu totul sa-mi iau ce vreau eu, asa ca incerc sa-i mai fac mici retusari estetice pana mai acumulam niste coco:
1 - Vreau sa-i pun un body kit dar nu vreau sa fie nici urat si nici foarte scump
2 - Vreau sa-i schimb scaunele cu unele sport ( piele sau material textil? )
3 - Angel eyes, ceasuri cu plasma, leduri
4 - Alte sugestii daca mai aveti sunt binevenite
Dintre cei care au facut asemenea schimbari daca ar putea sa-mi dea si mie niste sfaturi ce sa fac si ce sa nu fac sau ce sa iau si ce nu.
- Corsafuhrer
- 869 mesaje
- din 26 Mai 2006
- Corsa 2003 Y17DT
- Bucuresti
Corsafuhrer
- Mesaje scrise: 869
- Masina: Corsa 2003 Y17DT
- Cont inregistrat: 26 Mai 2006
- Mesaj Privat
- dragoshc78
- OP
- 2 mesaje
- din 20 Sep 2007
- Astra 2001 y17dt
- Buzau
dragoshc78
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2001 y17dt
- Cont inregistrat: 20 Sep 2007
- Mesaj Privat
- Drogas
- 1,260 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,260
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
pentru scaune sport vezi ca e @astra24sor pe forum cu scaunele RECARO de pe Opel si le da la schimb cu le tale de pe masina
https://www.clubopel.com/vie...+scaune++banchete
https://www.clubopel.com/vie...+scaune++banchete