Pt inceput am luat turometrul,deoarece am mai mult loc pe el ca si pe kilometraj+am avut unul de vectra A stricat si mam decis ca pe el sa fac teste!
Am atasat o poza cu lucrarea,precizez ca nu este una finala, nici pe departe inca nu stiu daca va avea pozitia actuala(va avea vizibilitate de acul turometrului, vor avea loc ledurile?!)doar in mare ca sa vad cum iese..... incepe sami placa. mai vreau sa ascund acei martori(in timp) ca sa nu fie vizibili cand nu functioneaza!
Se vede urama modificarilor dar vor disparea cu inaintarea proiectului.
Martori vor fi iluminati de leduri(inca nu stiu daca vor fi de 3sau5mm)culorile iluminatului martorilor le vor da ledurile si voi pastra culorile originale(verde,albastru,rosu,galben.....)
Martorii doresc sa ii iluminez doar unde are culoare alba(in final va fi transparent,deoarece voi folosi o folie transparenta pt imprimare) si nu cum sunt in momentul actual!
Restu din turometru le voi pastra asa cum este originalul.
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
locul ramas gol in urma desfiintari martorilor vreau sa il dedic a 2 displayuri LCD,momentan nu stiu ce funcie vor avea dar pe parcurs voi decide(turometru,BC.....sau martori)!
martori leam scanat de pe un bord de kadett E(cel vechi)