Adrian910
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Jul 2015
- Mesaj Privat
borsy- Suspendat
- 3,025 mesaje
- din 27 Mai 2013
- Insignia 2011 A20DT
- Alba
borsy- Mesaje scrise: 3,025
- Masina: Insignia 2011 A20DT
- Cont inregistrat: 27 Mai 2013
- Mesaj Privat
horaa a scris:@borsy - Nu ai priceput nimic.
Uite na: am stop, opresc, ma asigur, si in secunda urmatoare vine unul pe interzis cu 100 de km/h, succes nene. Argumentul tau cade. Intr-o tara straina cu apa potabila la robinet se analizeaza si dinamica accidentului, nu doar litera din legislatie. Conform celor spuse mai sus, eu pot intra pe o artera autostrazii pe contrasens, tu cand intri pe autostrada ai mai mult ca sigur un cedeaza, ei bine in acest caz eu intru in tine, tu ramai fara permis si iti repari masina, eu imi iau amenda 2 puncte. Ti se pare corect?
O doara ai cedeaza nu? Este obligatia ta sa te asiguri ca nu vine vreun cretin pe interzis sau vreunul ce zboara pe sus si aterizeaza pe tine.
Nu stiu cum sa apara geotagul in postare asa ca dau link-ul scurt, poate rezolva un admin. https://goo.gl/maps/wYADm
Uite na: am stop, opresc, ma asigur, si in secunda urmatoare vine unul pe interzis cu 100 de km/h, succes nene. Argumentul tau cade. Intr-o tara straina cu apa potabila la robinet se analizeaza si dinamica accidentului, nu doar litera din legislatie. Conform celor spuse mai sus, eu pot intra pe o artera autostrazii pe contrasens, tu cand intri pe autostrada ai mai mult ca sigur un cedeaza, ei bine in acest caz eu intru in tine, tu ramai fara permis si iti repari masina, eu imi iau amenda 2 puncte. Ti se pare corect?
O doara ai cedeaza nu? Este obligatia ta sa te asiguri ca nu vine vreun cretin pe interzis sau vreunul ce zboara pe sus si aterizeaza pe tine.
Nu stiu cum sa apara geotagul in postare asa ca dau link-ul scurt, poate rezolva un admin. https://goo.gl/maps/wYADm
Uite na, ghinion, nu stiu cine nu a inteles. Ce ma intereseaza cel ce circula pe interzis. Am indicator, ma asigur, sunt atent. Atata timp cat legea spune ca ti se suspenda dreptul de a conduce pentru neacordare de prioritare, si nu pentru faptul ca mergi pe interzis (in acest caz ti se acorda doar amenda) aia e. Ca e cretina legea, e cu totul altceva. In acest topic vorbim de faptul ca masina neagra trebuia sa stea pe curu ei pentru ca masina albastra venea de pe drumul cu prioritate, punct.
Sunt satul de nesimtitii care ocupa jumatate de banda ca sa iasa el de pe drumul fara prioritate si ma obliga pe mine sa opresc sau sa merg pe contrasens sa il evit. Ai STOP sau cedeaza trecerea, cedeaza prietene, asta e legea, buna rea, toti o respectam.
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat
borsy- Suspendat
- 3,025 mesaje
- din 27 Mai 2013
- Insignia 2011 A20DT
- Alba
borsy- Mesaje scrise: 3,025
- Masina: Insignia 2011 A20DT
- Cont inregistrat: 27 Mai 2013
- Mesaj Privat
- kosfunny
- **
- 270 mesaje
- din 02 Aug 2007
- Sintra 1996
- Bucuresti
kosfunny
- Mesaje scrise: 270
- Masina: Sintra 1996
- Cont inregistrat: 02 Aug 2007
- Mesaj Privat
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaj Privat
Corect sunt de acord cu tine, de unde stiu eu ca cel albastru nu avea 200km/h, sau daca era o curba in zona
Te rog sa raspunzi si tu la basmul de mai sus, sa inteleg ca tu astepti 10 masini sa faca stanga.
Sa inteleg ca tu il respecti legea intotdeauna la virgula, nici pe tine nu te cred.
@Adrian910
Poti pune locatia intersectiei sa vedem si noi, semne curbe etc... | Google Maps daca se poate.
Cazurile in trafic care ma enerveaza cel mai tare.
Cand eu merg me banda mea si cel de pe sens opus are masina in fata oprita pe jumate de banda si el trece Tata, si eu sa ii fac loc, pentru ca el are masina mai mare - unde este legea aici. (mai avem de lucrat la mentalitate poate peste 100 de ani.)
De acestia care taie curbele... nu mai spun sunt un pericol in trafic... sau care ies din banda din seni in depesire, doar pentru ca au masina puternica au impresia ca pot conduce oricum...
Asa ca in romania daca nu ai grija tu de tine, nu are nimeni.
Te rog sa raspunzi si tu la basmul de mai sus, sa inteleg ca tu astepti 10 masini sa faca stanga.
Sa inteleg ca tu il respecti legea intotdeauna la virgula, nici pe tine nu te cred.
@Adrian910
Poti pune locatia intersectiei sa vedem si noi, semne curbe etc... | Google Maps daca se poate.
Cazurile in trafic care ma enerveaza cel mai tare.
Cand eu merg me banda mea si cel de pe sens opus are masina in fata oprita pe jumate de banda si el trece Tata, si eu sa ii fac loc, pentru ca el are masina mai mare - unde este legea aici. (mai avem de lucrat la mentalitate poate peste 100 de ani.)
De acestia care taie curbele... nu mai spun sunt un pericol in trafic... sau care ies din banda din seni in depesire, doar pentru ca au masina puternica au impresia ca pot conduce oricum...
Asa ca in romania daca nu ai grija tu de tine, nu are nimeni.
- kosfunny
- **
- 270 mesaje
- din 02 Aug 2007
- Sintra 1996
- Bucuresti
kosfunny
- Mesaj Privat
- Madalin1796
- 558 mesaje
- din 04 Jan 2015
- Astra 2001 Y17DT
- Bucuresti
Madalin1796
- Mesaje scrise: 558
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 04 Jan 2015
- Mesaj Privat
T.ion a scris:
Cand eu merg me banda mea si cel de pe sens opus are masina in fata oprita pe jumate de banda si el trece Tata, si eu sa ii fac loc, pentru ca el are masina mai mare - unde este legea aici. (mai avem de lucrat la mentalitate poate peste 100 de ani.).
Cand eu merg me banda mea si cel de pe sens opus are masina in fata oprita pe jumate de banda si el trece Tata, si eu sa ii fac loc, pentru ca el are masina mai mare - unde este legea aici. (mai avem de lucrat la mentalitate poate peste 100 de ani.).
Cine te pune sa-i faci loc? Te dai jos, ii faci o poza si astepti melteanul sa dea cu spatele.
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
horaa- Mesaje scrise: 3,472
- Masina: Astra 2012 a14net
- Cont inregistrat: 05 Oct 2012
- Mesaj Privat
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaj Privat
De TIR-uri nu mai spun parca ei sunt proprietari pe drum... "fa-mi loc ca sunt mare" - poti sa spui ceva... mergi si iti vezi de treaba...
Macar ma ajuta si masinuta in situatii de evitat - dupa mine are stabilitate buna la drum, in viraje, in miscari bruste - daca avea motor 1.8 era si mai bine.
in situatii din acestea prietenul meu este acceleratia, directia, si frana - mai mult acceleratia si directia m-au scos din multe situatii.
Si ma opresc aici.
Macar ma ajuta si masinuta in situatii de evitat - dupa mine are stabilitate buna la drum, in viraje, in miscari bruste - daca avea motor 1.8 era si mai bine.
in situatii din acestea prietenul meu este acceleratia, directia, si frana - mai mult acceleratia si directia m-au scos din multe situatii.
Si ma opresc aici.
- diablo46
- **
- 174 mesaje
- din 09 Jan 2015
- Astra 2011 A14XER
- Bucuresti
diablo46
- Mesaje scrise: 174
- Masina: Astra 2011 A14XER
- Cont inregistrat: 09 Jan 2015
- Mesaj Privat
- kosfunny
- **
- 270 mesaje
- din 02 Aug 2007
- Sintra 1996
- Bucuresti
kosfunny
- Mesaj Privat
horaa a scris:Si ce rezolvi cu poza? Pana faci tu o poza te ia celalalt sofer prin palmesti... Si da kosfunny, daca mergk cu 200 de km/h crede-ma ca vei iesj vinovat. Au fost cateva cazuri pe la tv...
Obligatia de a ceda trecerea nu este una relativa , nu ai obligatia de a te asigura daca vine sau nu o masina pe drumul cu prioritate si ai obligatia sa estimezi corect daca poti patrunde in intersectie fara a-l determina pe cel care circula pe prioritate sa isi modifice brusc viteza de deplasare sau directia . In codul rutier nu scrie ca ai obligatia sa cedezi trecerea vehiculelor care circula cu viteza regulamentara iar celorlalte nu.
Multe din situatiile de genul asta se intalnesc la accidentele cu motociclisti pentru ca ei circula cu viteza mare si au demaraje puternice . Si crede-ma ca nu sunt scosi vinovati !
Cazurile de la TV nu sunt edificatoare , eu sunt satul de pareri proste expuse in media de pseudo-profesionisti. Trebuie sa ne raportam eventual la cazurile din instanta !