Cu ocazia celui de-al XXXV-lea Congres National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestivã organizat la Iasi am drum dupa ceva vreme in acea parte a tarii.
Cum vrem sa imbinam utilul cu placutul, vrem pe langa stiinta sa vizitam si cateva obiective turistice din zona.
Si incep intrebarile legate de drumuri. As prefera un drum chiar si mai lung dar pe care sa se mearga intins. Una din colege are rau de masina si imi repeta de pe acum zilnic ca ea nu o sa mearga cu mai mult de 70 km/h. 🙄
Primul care pune semne de intrebare este drumul de dus. Care drum este mai bun de la Focsani la Iasi?

Una din dorintele tuturor este sa revedem manastirile. Legat de acest lucru apare o alta intrebare. Cum e drumul direct intre Sucevita si Voronet? Sau e mai bun cel cu intoarcere la Marginea?

Un alt reper pe care vrem sa il bifam la intoarcerea de la Manastiri este Humulestiul. Care e cea mai buna alegere?

Pentru ca nu am ajuns la Durau, am zis ca e musai sa bifez si aceasta destinatie la final. Cum e drumul Iasi-Durau?

Multumesc tuturor anticipat pentru recomandari despre drumuri sau alte ponturi de locuri frumoase. E foarte mult de cand nu am mai ajuns prin acele locuri. Sunt dupa calculele mele 2.312 de km pe drumurile patriei. Nu imi pare rau de masina desi e o masina din clasa de lux insa am colege pe care nu cred ca le pot tine la nesfarsit in masina(suntem o masina de doctori, lumea zice ca si mari 😂 si nu ne putem trata sindromul vestibular 😂 ).