zoran1983
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Sep 2007
- Mesaj Privat
In urma cu 3 luni jumate am avut un accident destul de puternic. Ideea e ca masina a fost lovita si in dreapta spate si in stanga spate. Am un vectra C din 2004. La reparatie a fost taiata de la luneta catre portbagaj si reparata. Acum dupa reparatie la o viteza de peste 70 km/h se aude un zgomot puternic pe spate, ca un vuiet.... Initial am crezut ca este de la cauciucul stanga spate care a fost inlocuit si era nou. Aveti idee ce poate sa fie?
De asemenea acum vreo 2 sapt am crezut ca mi s-a ars becul la faza scurta pe stanga. Dupa un pumn si-a revenit si tot asa... Acum o saptamana s-a stins cel de pe dreapta - nu a mai functionat cu pumnul Astazi a murit si cel de pe stanga... o colega imi spunea ca are aceleasi probleme cu becurile la faza scurta (nu sunt xenoane).
Pls help.
Merci anticipat.
Dan
De asemenea acum vreo 2 sapt am crezut ca mi s-a ars becul la faza scurta pe stanga. Dupa un pumn si-a revenit si tot asa... Acum o saptamana s-a stins cel de pe dreapta - nu a mai functionat cu pumnul Astazi a murit si cel de pe stanga... o colega imi spunea ca are aceleasi probleme cu becurile la faza scurta (nu sunt xenoane).
Pls help.
Merci anticipat.
Dan
- cozmino
- 992 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Corsa 2014
- Bucuresti
cozmino
- Mesaje scrise: 992
- Masina: Corsa 2014
- Cont inregistrat: 13 Mar 2007
- Mesaj Privat
- LDivora
- 3,097 mesaje
- din 30 Mai 2005
- Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Bucuresti
LDivora
- Mesaje scrise: 3,097
- Masina: Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Cont inregistrat: 30 Mai 2005
- Mesaj Privat
Daca zgomotul este ca de troleibuz care demareaza, atunci este rulmentul de vina. E posibil (aproape sigur) ca roata sa nu mai aiba unghiurile dinainte de accident si acum calca in pozitia in care zgomotul datorat uzurii rulmentului s-a accentuat. Daca spui ca ai avut lovitura si pe stanga si pe dreapta spate, puntea nu a fost afectata?
zoran1983
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 10 Sep 2007
- Mesaj Privat
- florsgarana
- *
- 32 mesaje
- din 30 Jan 2010
- Vectra 2003 z19
- Caras-Severin
florsgarana
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Vectra 2003 z19
- Cont inregistrat: 30 Jan 2010
- Mesaj Privat
salut am si eu o problema acum 2 zile am facut un acident cu o vectra c 2002 am intrat frontal antrun copac deci fata este varza dar motorul a intrat cam 5 cm spre bord ,credeti ca mai are rost sa o repar si mai ales daca se mai poate repara ,nu mai am contact si rotile sunt blocate ce urmari poate ave daca e sa o repar .Nu am casco naspa