- Bogdan Cruceru
- OP
- 13 mesaje
- din 29 Oct 2013
- Astra 2003 Z16XE
- Arges
Bogdan Cruceru
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2003 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Oct 2013
- Mesaj Privat
salut! ceva ceva s-a rezolvat. am depistat de ce se oprea masina in mers: ramanea EGR blocat pe deschis, adica se inchidea mai greu. l-am schimbat si e totul ok...sau macar nu se mai opreste.
acum insa am o alta problema. relantiul scazut si tremurat la relanti (parca da si un rateu pe esapament), iar in mers se ingatuie usor.
am facut test de compresie si e 15 pe toti cilindrii (a zis baiatu care l-a facut ca e perfect). in schimb am presiunea mare in camera de admisie... oscileaza intre 42-46 (am inteles ca ar trebui sa fie in jur de 27)
am schimbat la ea kit distributie, curatat clapeta acceleratie, schimbat EGR (pierburg).
mai am vreo sansa cu masina asta sau o dau la rabla?
acum insa am o alta problema. relantiul scazut si tremurat la relanti (parca da si un rateu pe esapament), iar in mers se ingatuie usor.
am facut test de compresie si e 15 pe toti cilindrii (a zis baiatu care l-a facut ca e perfect). in schimb am presiunea mare in camera de admisie... oscileaza intre 42-46 (am inteles ca ar trebui sa fie in jur de 27)
am schimbat la ea kit distributie, curatat clapeta acceleratie, schimbat EGR (pierburg).
mai am vreo sansa cu masina asta sau o dau la rabla?