- secioreanunicolae
- OP
- 1 mesaje
- din 09 Mai 2015
- Astra 2003 17cdti
- Tulcea
secioreanunicolae
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2003 17cdti
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Mai 2015
- Mesaj Privat
Salut ! Sunt Nicu, am un opel astra g 1.7 cdti din 2003 si am intampinat urmatoarele probleme :
- de ceva vreme, la franare se intareste pedala. Am mers la service si mi s-a recomandat sa schimb servo-frana (tulumba). La schimbare acesteia s-a constatat circa 0,5 l ulei in tulumba. Mentionez ca in urma cu aproximativ 3 ani am fost nevoit sa schimb motorul, deoarece s-a turat la 5000 de turatii si s-a gripat motorul. As vrea sa stiu de ce s-a gasit ulei in tulumba. E posibil sa aiba legatura cu ce s-a intamplat atunci, sa fie de vina semeringul de la pompa de vacuum de pe alternator sau sa fie altceva ? Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !
- de ceva vreme, la franare se intareste pedala. Am mers la service si mi s-a recomandat sa schimb servo-frana (tulumba). La schimbare acesteia s-a constatat circa 0,5 l ulei in tulumba. Mentionez ca in urma cu aproximativ 3 ani am fost nevoit sa schimb motorul, deoarece s-a turat la 5000 de turatii si s-a gripat motorul. As vrea sa stiu de ce s-a gasit ulei in tulumba. E posibil sa aiba legatura cu ce s-a intamplat atunci, sa fie de vina semeringul de la pompa de vacuum de pe alternator sau sa fie altceva ? Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje