badsykes
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Frontera 1996 C20XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Jun 2012
- Mesaj Privat
Stiu ca fac bump la un thread vechi...
Am un 2.0i Sport din 1996 cu LSD(G80) pe pancarda (placuta)..
Puteti gasi Motul 90PA pentru spate.Nu-l veti gasi in magazinele ci sunati direct la reprezentanta Motul romania.
Site-ul direct catre produs:
https://www.motul.com/ro/ro/...1&f[range]=25
Mi l-au trimis direct de la ei cu plata ramburs..
Acum a intrat apa in diff spate si posibil si fata din cauza baltilor mai mari in care am intrat cu ea si uleiul pe spate e nagru si apos...Am comandat pentru incercat 2x Valvoline 80w90 LS.Vorbim de axa spate...Pentru fata m-am orientat la un Mobilube 80w90 HD (heavy duty) care v-a inlocui un Castrol EPX 80w90
Pentru complexul cutie de viteze+reductor am schimbat uleiul din 10w40 GM in Aral sintetic 5w40 pentru ca iarna intra greu in viteza cand vroiam sa conduc la -10C ..Cutia are ulei sintetic de motor de ceva timp si nu am probleme...
In motor bag de ceva ani Castrol Magnatec 10w40
Voi a-ti cumparat / folosit unsoarea GM 4750-M? Cat a costat si unde a-ti gasit-o .
Am un 2.0i Sport din 1996 cu LSD(G80) pe pancarda (placuta)..
Puteti gasi Motul 90PA pentru spate.Nu-l veti gasi in magazinele ci sunati direct la reprezentanta Motul romania.
Site-ul direct catre produs:
https://www.motul.com/ro/ro/...1&f[range]=25
Mi l-au trimis direct de la ei cu plata ramburs..
Acum a intrat apa in diff spate si posibil si fata din cauza baltilor mai mari in care am intrat cu ea si uleiul pe spate e nagru si apos...Am comandat pentru incercat 2x Valvoline 80w90 LS.Vorbim de axa spate...Pentru fata m-am orientat la un Mobilube 80w90 HD (heavy duty) care v-a inlocui un Castrol EPX 80w90
Pentru complexul cutie de viteze+reductor am schimbat uleiul din 10w40 GM in Aral sintetic 5w40 pentru ca iarna intra greu in viteza cand vroiam sa conduc la -10C ..Cutia are ulei sintetic de motor de ceva timp si nu am probleme...
In motor bag de ceva ani Castrol Magnatec 10w40
Voi a-ti cumparat / folosit unsoarea GM 4750-M? Cat a costat si unde a-ti gasit-o .
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
badsykes