Fiend a scris:Astazi am fost la 9 la service pentru o gresare de geamuri si o verificare ca mi se cam miscau putin (am mai fost acum vreo luna pentru tinichigerie si ma gandeam ca nu le-au mai strans bine macaralele). Dupa o asteptare destul de lunga primesc bomba...trebuiesc inlocuite ambele macarale (masina este in 3 usi) pentru ca nu pot scapa de troncanituri si scartaieli, dar deh asa se intampla la lansarea unei masini (cei care cumpare peste 1 an 2 nu or sa mai aibe nici o problema cu ea, dar noi tre sa asteptam si sa speram ca se intampla pe garantie). Asadar acum sunt pe lista de asteptare pentru 2 macarele. Scriu asta pentru cei care au aceeasi problema ca sa stie la ce sa se astepte. Aaa si am uitat sa mentionez ca masina o am de 6 luni si are 4800 km la bord (dar asa a facut de cand am luat-o). Numai bine tuturor
Later edit: Am si eu problema cu vuitul de A.C ca stiu ca mai era cineva pe aici. Daca a rezolvat-o sa-mi spuna si mie la cat la dus sau cum a fost smecheria. Mersi frumos.
Eu am fost in service cu ea pentru un sunet ciudat la A.C si pentru miros. La miros mi-au curatat ei toata mizeria care se acumulase si mi-au zis sa nu mai folosesc lichid de geam care nu contine alcohol ca cica nu este tocmai indicat. La sunetul de la A.C.(din dreapta de undeva) mi-au zis ca nu au ce face si ca este de la caldura. Cica sa vin peste 1 luna sa vedem daca mai face la fel. Faza tare este ca atunci cand am ajuns in parcare la Radacini a inceput sa-mi scartaie si geamul stang(sper sa nu fie aceeasi problema).