- Tony Montana
- OP
- 39 mesaje
- din 08 Sep 2007
- Kadett 1985 1300
- Mures
Tony Montana
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Kadett 1985 1300
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Sep 2007
- Mesaj Privat
Salutari,
ma gandesc sa-mi schimb bordul la Kadett-ul meu. Este Opel Kadett E din 1985. Am partile de la colturi, la contact cu parbrizul, lasate si cred rupt ceva ca nu reusesc sa-l fixez sa stea fix in colturi. Altfel bordul nu arata rau, l-am intretinut destul de bine dar recent am vazut un bord destul de bine intretinut la o masina in dezmembrari si ma gandesc sa-l schimb.
Daca cineva a mai demontat vre-un bord de Opel Kadett E poate lasa ceva impresii si/sau sfaturi. Cu consola centrala cred ca ma descurc, la fel si cu volanul si ceasul de bord dar nu am dibuit inca cum scot grilele de aerisire si unde-s localizate principalele suruburi care sustin bordul. Am zis ca mai bine intreb decat sa trag de unde nu trebe si sa-l rup mai tare, si asa la virsta lui cred ca are parti mai casante. Din cate stiu eu ceasurile de bord sunt cu o singura mufa, asa e?
Orice sfat, parere, impresie sunt binevenite.
ma gandesc sa-mi schimb bordul la Kadett-ul meu. Este Opel Kadett E din 1985. Am partile de la colturi, la contact cu parbrizul, lasate si cred rupt ceva ca nu reusesc sa-l fixez sa stea fix in colturi. Altfel bordul nu arata rau, l-am intretinut destul de bine dar recent am vazut un bord destul de bine intretinut la o masina in dezmembrari si ma gandesc sa-l schimb.
Daca cineva a mai demontat vre-un bord de Opel Kadett E poate lasa ceva impresii si/sau sfaturi. Cu consola centrala cred ca ma descurc, la fel si cu volanul si ceasul de bord dar nu am dibuit inca cum scot grilele de aerisire si unde-s localizate principalele suruburi care sustin bordul. Am zis ca mai bine intreb decat sa trag de unde nu trebe si sa-l rup mai tare, si asa la virsta lui cred ca are parti mai casante. Din cate stiu eu ceasurile de bord sunt cu o singura mufa, asa e?
Orice sfat, parere, impresie sunt binevenite.
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
- Tony Montana
- OP
- 39 mesaje
- din 08 Sep 2007
- Kadett 1985 1300
- Mures
Tony Montana
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Kadett 1985 1300
- Cont inregistrat: 08 Sep 2007
- Mesaj Privat
Mersi de raspuns, deocamdata am renuntat la idee pentru ca nu am gasit un bod intr-o stare foarte buna. La un moment dat am gasit unul care arata destul de bine dar pana sa ma decid il zgariasera deja cei din din dezmembrari, demontasera esapamentul si-l inghesuisera in habitaclu. II facusem si niste poze la masina respectiva.
E si destul de greu sa dai de un bord in stare buna, kadetturile apar tot mai rar prin dezmembrari.
E si destul de greu sa dai de un bord in stare buna, kadetturile apar tot mai rar prin dezmembrari.
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
- SUPERDRAGOS