Lun 12 Jan, 2015 6:05 pm
Salutare,
cred ca motoarele tind sa se "invete" cu un anumit tip de benzina cu care functioneaza in parametrii optimi. Corsa mea a venit din Austria in 12.2012 si eu am cumparat-o in 03.2014. La inceput am alimentat ecto98 de la LukOIL Buziasului,(2x) de care n-am apucat sa-mi formez o opinie, mai apoi Petrom Torontalului 95(2x plin) mi se pare normala, si tot de-acolo(m-a mancat si pe mine promotia) am facut un plin cu rahat lichid, AKA Top 99+.Moartea caprioarei: canci zvac, adio depasiri, tarait continuu.. mai slaba ca 95.
Cea mai buna benzina am pus-o la OMV Aries langa Profi, MAXX Motion 100, si am ramas la asta. Masina pur si simplu zburda, prima oara cand am alimentat de acolo nici nu stiu cum am ajuns de la Lido la AEM la 90km/h. Motorul nici nu se aude de la 2m, acceleratia raspunde excelent..cu toate ca e mai scumpa un pic, merita cu siguranta. La inceput ziceam ca motoarele se "invata" cu un tip de benzina, eu am facut legatura asta intre provenienta masinii si provenienta benzinei, un baiat de la pompa spunea ca MM100 vine din Austria, deci de-aici probabil "invatatu'". Daca nu-i asa, oricum OMV MM100 e de 10++.