https://www.clubopel.com/vie...;highlight=#72496
Daca nu cureti se va infunda din nou !
salut, o problema asemenatoare am si eu...ma rog corsa c din 2002 cu motor de 1 litru a sotiei, a incercat sa spele parbrizul dar cred ca lichidul era inghetat, nu pulverizeaza apa,stergatoarele merg,bratele nu sunt blocate...am sa gresez sistemul cum da firul ieerbii insa problema mea este ca nu merge motorasul,nestiind ca are o siguranta separata am luat un motoras second care mergea si l-am inlocuit pe al meu care culmea merge si el.... deci dau la stropitoare stergatoarele fac cursa de 3 ori,in mod corect dar apa nu iese deoarece motorasul nu merge,nici zgomot nu face, am verificat toate sigurantele din acea cutie cu relee, aia patrata. cutia prin care intra apa in masina este izolata etans de mine cu silicon si un furtnel.... dar ... daca acolo e siguranta desfac. ..... ideea e ca nu stiu unde ar putea fi acea siguraanta si... ar mai fi o problema...nu pot regla electric oglinzile laterale nu merg motorasele (sa se fi ars amindoua ? si amindoua o data? masina asa am cumparat-o)desi degivrarea functioneaza si le incalzeste perfect...
pe tester nu da nici o eroare... am cumparat un opcom de pe net,,,isi face treaba.multumesc de intelegere