Mar 28 Aug, 2007 8:41 pm
De ce sa fie ciudat @elegance ? Ce vrei sa zici ca am falsificat pozele si filmuletele ? au fost aproape 3000 de oameni acolo care au facut poze si filme in draci o sa apara pozele si filme si pe alte situri ... eu ce sa fac daca oamenii cu bani din Baia Mare au gusturi la masini si nu cumpara doar passaturi sau E-clasuri cum fac oamenii cu bani din alta parte ... si inca ceva, mai trebuia sa vina si un 360 modena da omul era plecat in concediu , a mai fost un Carrera 4S da nu a participat la liniute, Maserati Quattroporte Sport GT nu a participat ,2 Ford Mustang nu au participat , Lotus Omega nu a participat si o Honda NSX care a dat doar un burnout si a plecat ...
@cozmino da ! SL65 a fost condus de o femeie ... si asta e cudat ?
@elegance daca in cluj si in buc organizatorii de asfel de showuri nu stiu ca convinga proprietari de masini sa vina cu ele asta e o alta problema ...
Pe aceasta cale Felicit organizatorii de la Prostreet-Tuning pt. masinile care l-au adus !
P.S. : cine mai are poze si filme de la show sa le posteze aici sa se convinga necredinciosi ca intr-un "catun" ca si Baia Mare sunt si altfel de masini, nu doar passaturi si e-clasuri ...