- deleted-89762
- *
- 34 mesaje
- din 24 Nov 2013
deleted-89762
- Mesaje scrise: 34
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Nov 2013
- Mesaj Privat
salut ,am si eu problema cu inchiderea masinii,are inchidere centralizata din cheie dar fara telecomanda.Butucul de pe stanga fata face probleme ramane intepenit (nu se invarte pe deschis decat daca il fortezi un pic,dar nu mereu) si nu vreau sa raman pe langa ea ,intrebarea este ,daca ii montez o inchidere cu telecomanda evit problema ''mecanica'', nu?
- deleted-89762
- *
- 34 mesaje
- din 24 Nov 2013
deleted-89762
- Mesaj Privat
valipopa
- Mesaje scrise: 75
- Masina: Astra 2006 Z13DTH
- Cont inregistrat: 29 Oct 2012
- Mesaj Privat
Daca montezi inchidere after market, vei folosi telecomanda pentru inchidere/deschidere, dar problema "mecanica" evident va ramane. Poate vei evita agravarea ei prin nefolosire, faptul ca merge greu putand sa fie si din cauza uzurii cheii sau butucului. Poti sa incerci sa ungi cu putin ulei siliconic butucul, sa vezi cum se comporta, poate din cauza de uzura combinat cu metal uscat si negresat, sa se intepeneasca... variante, si variante...
Cu haionul sunt si mai multe variante din ce ne spui tu aici. E butucul original? Nu stii? Faptul ca nu se deschide poate fi din 2 motive: 1- nu e cheia butucului, din cauza ca s-a schimbat butucul si nu stii. 2- e butucul defect. Remediul cel mai ieftin,- schimbat butucul cu unul la care ai cheie. (n-am idee daca tipul ala de butuc se poate dezmembra cumva, asa ai avea sanse sa-l potrivesti pe cheie si ai iesi mai ieftin si fara o cheie in plus la masina.
Cu haionul sunt si mai multe variante din ce ne spui tu aici. E butucul original? Nu stii? Faptul ca nu se deschide poate fi din 2 motive: 1- nu e cheia butucului, din cauza ca s-a schimbat butucul si nu stii. 2- e butucul defect. Remediul cel mai ieftin,- schimbat butucul cu unul la care ai cheie. (n-am idee daca tipul ala de butuc se poate dezmembra cumva, asa ai avea sanse sa-l potrivesti pe cheie si ai iesi mai ieftin si fara o cheie in plus la masina.
- deleted-89762
- *
- 34 mesaje
- din 24 Nov 2013
deleted-89762
- Mesaj Privat
- ag85mfa_max
- *
- 27 mesaje
- din 29 Oct 2009
- Astra 2007 z14xep
- Arges
ag85mfa_max
- Mesaje scrise: 27
- Masina: Astra 2007 z14xep
- Cont inregistrat: 29 Oct 2009
- Mesaj Privat
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
- geobh
- **
- 476 mesaje
- din 20 Jan 2010
- Insignia 2011 A20DTH
- Bihor
geobh
- Mesaje scrise: 476
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 20 Jan 2010
- Mesaj Privat
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat
Posibil sa fie cum a spus @big_electro61 microintrerupatorul blocat/intepenit. (de verificat)
Vezi ompic si daca acele protecti pentru copii (de pe usa daca sunt) daca sunt in pozitie verticala.
Nu strica sa verifici si firele din burduful\stalpul usi, daca sunt fire rupte/ frecate/dezizolate/uzate etc.
Vezi ompic si daca acele protecti pentru copii (de pe usa daca sunt) daca sunt in pozitie verticala.
Nu strica sa verifici si firele din burduful\stalpul usi, daca sunt fire rupte/ frecate/dezizolate/uzate etc.
- ag85mfa_max
- *
- 27 mesaje
- din 29 Oct 2009
- Astra 2007 z14xep
- Arges
ag85mfa_max
- Mesaj Privat
- ag85mfa_max
- *
- 27 mesaje
- din 29 Oct 2009
- Astra 2007 z14xep
- Arges
ag85mfa_max
- Mesaj Privat
- ag85mfa_max
- *
- 27 mesaje
- din 29 Oct 2009
- Astra 2007 z14xep
- Arges
ag85mfa_max
- Mesaj Privat
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaj Privat
- GL10PEL
- 779 mesaje
- din 17 Aug 2006
- Astra 2011 A16XER
- Alta tara
GL10PEL
- Mesaje scrise: 779
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 17 Aug 2006
- Mesaj Privat
La mulți ani tuturor pe 2015.
Se da un opel Astra H sedan de 2011 luat de nou. Se replica problema și pe un H hatch back de 2006.
În 50% din cazurile în care se folosește închiderea centralizata se reduce raza de acțiune a cheii la 1m sau 0m, adicã trebuie sa lipesc cheia de parbriz ca sa încui sau sa descui mașinã.
Am schimbat bateria din cheie dar fãrã succes. Am încercat sa folosesc și cheia a doua, nou nouțã, dar problema se replica și cu ea.
Mașina nu a avut intervenții, reparații sau accidente.
Știe cineva care este antena de recepție a semnalului de închidere din mașinã? Care poate fi problema ce incapacitateaza cheia?
și nu tine de factori externi gen parcare supermarket cãci se replica în tot felul de locuri.
Se da un opel Astra H sedan de 2011 luat de nou. Se replica problema și pe un H hatch back de 2006.
În 50% din cazurile în care se folosește închiderea centralizata se reduce raza de acțiune a cheii la 1m sau 0m, adicã trebuie sa lipesc cheia de parbriz ca sa încui sau sa descui mașinã.
Am schimbat bateria din cheie dar fãrã succes. Am încercat sa folosesc și cheia a doua, nou nouțã, dar problema se replica și cu ea.
Mașina nu a avut intervenții, reparații sau accidente.
Știe cineva care este antena de recepție a semnalului de închidere din mașinã? Care poate fi problema ce incapacitateaza cheia?
și nu tine de factori externi gen parcare supermarket cãci se replica în tot felul de locuri.
- micky001
- 1,319 mesaje
- din 26 Dec 2007
- Omega 1997 x20se
- Constanta
micky001
- Mesaje scrise: 1,319
- Masina: Omega 1997 x20se
- Cont inregistrat: 26 Dec 2007
- Mesaj Privat
Greu am inteles cam ce vrei sa spui si care-i problema,de zici ca ai folosit "google translator" Centrala nu are o antena externa,se afla deobicei in spatele capacului ornament stalp fata pasager,la picioare pasager dreapta mai exact.Posibil sa fie cablajul intrerupt in centrala,zona antenei,interna cum am mai spus.Demontata centrala si verificat.Bateria de pe cheie ar trebui masurata inainte de a fi montata,am montat o baterie asa zis noua care era mai descarcata decat cea veche...Uneori stau pe rafturi la vanzare ani buni...
RÉPLICÃ, replici, s. f. 1. Rãspuns (prompt și energic) la afirmațiile cuiva; ripostã. ◊ Loc. adj. Fãrã replicã = definitiv. ◊ Expr. A fi tare în replici = a gãsi prompt rãspunsul cel mai potrivit într-o discuție. A avea replicã = a rãspunde prompt și rãspicat. (Jur.) A vorbi în replicã = a rãspunde, în cursul unei dezbateri, combãtând afirmațiile și atacurile pãrții adverse. 2. Porțiune din rolul unui actor, constituind un rãspuns la cele spuse de partener. Parte finalã a unui fragment de dialog, care solicitã intervenția interlocutorului. 3. Copie a unei opere de artã executatã de autorul operei originale sau sub supravegherea lui. 4. (Fiz.) Mulaj al suprafeței unui corp, realizat sub forma unei pelicule care pe o parte este planã, iar pe cealaltã reproduce structura superficialã a corpului, utilizat în microscopia electronicã pentru studiul corpurilor groase, netransparente pentru electroni. – Din fr. réplique. (sursa: DEX )
Un an bun!
RÉPLICÃ, replici, s. f. 1. Rãspuns (prompt și energic) la afirmațiile cuiva; ripostã. ◊ Loc. adj. Fãrã replicã = definitiv. ◊ Expr. A fi tare în replici = a gãsi prompt rãspunsul cel mai potrivit într-o discuție. A avea replicã = a rãspunde prompt și rãspicat. (Jur.) A vorbi în replicã = a rãspunde, în cursul unei dezbateri, combãtând afirmațiile și atacurile pãrții adverse. 2. Porțiune din rolul unui actor, constituind un rãspuns la cele spuse de partener. Parte finalã a unui fragment de dialog, care solicitã intervenția interlocutorului. 3. Copie a unei opere de artã executatã de autorul operei originale sau sub supravegherea lui. 4. (Fiz.) Mulaj al suprafeței unui corp, realizat sub forma unei pelicule care pe o parte este planã, iar pe cealaltã reproduce structura superficialã a corpului, utilizat în microscopia electronicã pentru studiul corpurilor groase, netransparente pentru electroni. – Din fr. réplique. (sursa: DEX )
Un an bun!
- GL10PEL
- 779 mesaje
- din 17 Aug 2006
- Astra 2011 A16XER
- Alta tara
GL10PEL
- Mesaje scrise: 779
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 17 Aug 2006
- Mesaj Privat
adri.ana
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2015
- Mesaj Privat
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
- UNHleaSHD
- 1,357 mesaje
- din 05 Jun 2010
- Astra 2002 Y20DTH
- Ilfov
UNHleaSHD
- Mesaje scrise: 1,357
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 05 Jun 2010
- Mesaj Privat
Salut!
Am si eu probleme cu inchiderea la o Astra G. Nu functioneaza intotdeauna (inchis-deschis). Am schimbat bateria, am sincronizat cheia. A functionat. Acum nu mai vrea. Cel mai des am probleme cu deschiderea. Dar in interiorul masinii functioneaza.
Am observat ca atunci cand apas pe deschidere si nu se intampla nimic ramane beculetul rosu mai mult timp aprins. Cam, cum facea si cand era nesincronizata.
Am si eu probleme cu inchiderea la o Astra G. Nu functioneaza intotdeauna (inchis-deschis). Am schimbat bateria, am sincronizat cheia. A functionat. Acum nu mai vrea. Cel mai des am probleme cu deschiderea. Dar in interiorul masinii functioneaza.
Am observat ca atunci cand apas pe deschidere si nu se intampla nimic ramane beculetul rosu mai mult timp aprins. Cam, cum facea si cand era nesincronizata.
- hanganuion
- *
- 2 mesaje
- din 27 Nov 2012
- Vectra 1998 1.6,16v X16XEL
- Caras-Severin
hanganuion
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 1998 1.6,16v X16XEL
- Cont inregistrat: 27 Nov 2012
- Mesaj Privat
Buna ziua.Am si eu probleme cu inchiderea centralizata la vectra c din 2003,cand inchid din telecomanada se deschid din nou usile la fel se intampla si daca inchid cu cheia in usa ,se inchide si se deschide,alta data imi apare in bord ca este usa deschisa .Trebuie sa le inchid manual din interior.multumesc de ajutor.
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaj Privat