Ai uitat parola?

1. Home
  2. In-car entertainment
  • florinp

• Mesaje scrise: 35
  • Masina: Astra 2008 Z13DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Nov 2014

• Mesaj Privat
Salut,
scuze ca probabil repet o intrebare, as vrea sa imi iau un subwoofer pentru un astra h combi, Sunt hotarat vreau sa fie pasiv, deci as avea nevoie de o recomandare de un subwoofer+statie amp. Bugetul meu este undeva la 500 lei +/- 100. Pentru moment am gasit modelul asta de la magnat subwoofer auto magnat+Statie amp , dar nu stiu nimic despre aceasta "marca", ba gandeam la blaupunkt sau JBL doar ca nu gasesc ceva ce sa ofere o putere rezonabila la un pret rezonabil(sau poate nu stiu eu cauta). Daca aveti ceva recomandari, le astept cu drag 😊 ceva ce folositi voi.
O zi faina. 😊
Skip ads

• cyberbob

• Mesaje scrise: 1,287
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 06 Nov 2010

• Mesaj Privat
Salut! Sa stii ca nu puterea e totul intr-un sistem audio. Legat de subwoofer, conteaza mult ce-ti doresti tu sa faca. Magnatul de mai sus e intr-o incinta sealed, astea suna cel mai corect dar comparativ cu restul incintelor suna cel mai incet. Daca vrei ceva spectaculos fara sa investesti multi bani, poti incerca un subwoofer intr-o incinta band-pass (indiferent de ordin). Legat de amplificatorul pentru subwoofer, chiar daca e mai scump, de preferat e sa cauti un monobloc in clasa D, sunt mai eficiente decat cele in clasa AB, cum e cel de mai sus, Clasa AB e recomandata pentru un sistem SQ, ceea ce cred ca nu e cazul in cazul tau. 😊
  • florinp

• Mesaj Privat
Vreau calitate, nu vreau sa ma auda vecinii cand vin acasa, vreau sunt clar+bass bun in masina, nu in exteriorul ei
  • thetruemaniac

• Mesaje scrise: 31
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 20 Nov 2014

• Mesaj Privat
incearca statie magnat cu subwoofer xplode (deala tub),nu da gres 😃..asa am eu...enervant e ca e rotund desi l-am prins eu,el tot mai vreau sa se plimbe daca nu am cate ceva prin portbagaj...si ala cub pare ok
  • florinp

• Mesaj Privat
Ai un model ? Un site ceva, sa le vad, desigur daca ai timp sa faci asta. Mi-ar fi de ajutor 😊
  • cyberbob

• Mesaj Privat
Poti avea calitate, si sa te auda si vecinii, sau pot sa te auda vecinii si in masina sa sune prost. 😛 Insa revenind la subiect cred ca potrivit pentru tine ar fi un subwoofer in incinta sealed. Magnatul postat de tine mai sus, sau asta http://www.shopmania.ro/spe...l-cs1204b-6612589
Ce cd player ai? ce difuzoare ai in masina? In alta ordine de idei, daca te tenteaza jbl-ul, discutam pe pm, il vinde un amic nou cu 300 lei.
  • florinp

• Mesaj Privat
Stock si boxe si player, mai exact CD30 si din cate stiu boxele stock sunt blaupunkt:-?
  • cyberbob

• Mesaj Privat
Salut!

Boxele stoc sunt faital. In cazul asta, daca vrei sa pastrezi CD30-ul, te poti orienta spre un amplificator cu intrari high-level unde legi direct iesirile CD30 pentru difuzoarele spate. (nu mai folosesti adaptor high-low) La astra H difuzoarele spate sunt pe 13cm fara tweetere, si sunt cam inutile, oricum nu le vei mai simti dupa ce pui subwooferul.
  • florinp

• Mesaj Privat
Da, vreau sa pastrez cd30 pentru bord, ca sa fie intr-o culoare 😊 boxelw nu sunt rusinoase dar nici cele mai bune, imi ajung ce pot ele, dar am obsesie pentru bass. O sa ma orientez spre varianta high level 😊 practic opresc boxele spate si leg un sub
  • cyberbob

• Mesaj Privat
Poti incerca sa amplifici boxele fata cu un amplificator micut 2x50 maxim. Suna foarte decent amplificate. Semnalul pentru al 2 lea amplificator il iei din iesirea pre-out a amplificatorului pentru subwoofer. Vezi ca sunt niste amplificatoare audison pe olx/tocmai, putere mica si calitate buna, pentru difuzoarele fata.
Skip ads

1. Home
  2. In-car entertainment

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR