rafgrup
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Aug 2007
- Mesaj Privat
Salut la toata lumea ,
Opel Astra H 1.6 Twinport in garantie, lovit in spate de un grabit .
programare in service exact la o luna dupa ,
Durata reparatie 1 saptamana + 3,4 zile acte asigurator .
Ce ma sfatuiti sa fac ? Unde , la cine trebuie sa "umblu" sa se rezolve mai repede?
Ce parere aveti de Radacini -service?
Multumesc
Opel Astra H 1.6 Twinport in garantie, lovit in spate de un grabit .
programare in service exact la o luna dupa ,
Durata reparatie 1 saptamana + 3,4 zile acte asigurator .
Ce ma sfatuiti sa fac ? Unde , la cine trebuie sa "umblu" sa se rezolve mai repede?
Ce parere aveti de Radacini -service?
Multumesc
- pufulet
- **
- 303 mesaje
- din 03 Feb 2006
- Astra 2006 Z16XEP
- Bucuresti
pufulet
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 03 Feb 2006
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
Revizie 1an si/sau 15.000Km Astra H Z14XEP la Radacini Braila .
Dupa programarea facuta pe site-ul Radacini am fost rapid contactat telefonic de catre seful de service din Braila pentru a stabili ziua in care pot sa ajung pentru revizie .
La ora 09.00 am ajuns in service iar in 10 minute dupa ce s'a intocmit fisa de reparatie masina era deja pe elevator .
Revizia normala de 1an si/sau 15.000Km si consumabilele aferente pentru Astra H Z14XEP :
- filtru aer
- filtru polen
- filtru ulei
- ulei GM 5w30
- oring buson ulei
- spray curatat etrieri
- "cap de bara" - pe garantie
S'au verificat/curatat etrierii fata si spate , presiunea in roti , s'a schimbat pe garantie cap de bara dreapta fata , s'a refacut si geometria rotilor , s'au verificat bucsele cu "scirtz" de pe puntea spate cu programare pentru schimbarea lor tot pe garantie .
Bonus - programarea modului comfort pentru ridicarea geamurilor fata din telecomanda .
Operatiunile au durat 3 ore din care s'au facturat 1 si 1/2 ore , timp in care am putut sa urmaresc orice miscare a mecanicului din baruletul din incinta showroomului .
TOTAL revizie 500RON .
Recomand service Radacini din Braila pentru pomptitudine si seriozitate celor din alte localitati ce sint dispusi sa faca o deplasare la Braila .
Sper sa ramina asa si pe viitor .
Dupa programarea facuta pe site-ul Radacini am fost rapid contactat telefonic de catre seful de service din Braila pentru a stabili ziua in care pot sa ajung pentru revizie .
La ora 09.00 am ajuns in service iar in 10 minute dupa ce s'a intocmit fisa de reparatie masina era deja pe elevator .
Revizia normala de 1an si/sau 15.000Km si consumabilele aferente pentru Astra H Z14XEP :
- filtru aer
- filtru polen
- filtru ulei
- ulei GM 5w30
- oring buson ulei
- spray curatat etrieri
- "cap de bara" - pe garantie
S'au verificat/curatat etrierii fata si spate , presiunea in roti , s'a schimbat pe garantie cap de bara dreapta fata , s'a refacut si geometria rotilor , s'au verificat bucsele cu "scirtz" de pe puntea spate cu programare pentru schimbarea lor tot pe garantie .
Bonus - programarea modului comfort pentru ridicarea geamurilor fata din telecomanda .
Operatiunile au durat 3 ore din care s'au facturat 1 si 1/2 ore , timp in care am putut sa urmaresc orice miscare a mecanicului din baruletul din incinta showroomului .
TOTAL revizie 500RON .
Recomand service Radacini din Braila pentru pomptitudine si seriozitate celor din alte localitati ce sint dispusi sa faca o deplasare la Braila .
Sper sa ramina asa si pe viitor .
omu'rau
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2006 z16xep
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat
dr
- Mesaje scrise: 98
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 06 Nov 2007
- Mesaj Privat
Mi s-a stricat deschiderea usii fata dreapta din interior; trageai de maner(clanta) si nimic. Din exerior functiona.
Am fost prin iunie la Radacini Vitan si dupa ce s-au uitat la masina au concluzionat ca trebuie schimbata fata de usa. Nu o aveau pe stoc, dar au dat comanda.
Pe 9 iulie primesc un telefon de la ei (eram in Grecia) si ma anunta ca a venit piesa si mi-au facut programare pentru astazi la 08.30.
Am fost, la 09.30 am luat masina cu problema rezolvata.
Am fost prin iunie la Radacini Vitan si dupa ce s-au uitat la masina au concluzionat ca trebuie schimbata fata de usa. Nu o aveau pe stoc, dar au dat comanda.
Pe 9 iulie primesc un telefon de la ei (eram in Grecia) si ma anunta ca a venit piesa si mi-au facut programare pentru astazi la 08.30.
Am fost, la 09.30 am luat masina cu problema rezolvata.