notebook
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Nov 2012
- Mesaj Privat
Buna ziua,
am o problema de 2 zile mi se aude un zgomot ciudat de la motor o țâțâialã Atasat un link cu un scurt video cu sonor Ce sa fie oare?
Iar in pozele atasat in locul incercuit se vede ulei am pus mana si am mirosit miroase a motorina Urmariti videoul 2 se mai vede catre injectoare ca o smoala asa trebuia sa fie? puteti vedea in video 2
Multumesc mult! si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi ASTRA J 2011 DIESEL 1.3
1. http://www.youtube.com/watch?v=B1Jg0gP5wKI
2. http://www.youtube.com/watc...;feature=youtu.be
De curand am fost pe tester si am eroare la o bujie incandescenta cu senzor de presiune pe ea nu am schimbat o inca
am o problema de 2 zile mi se aude un zgomot ciudat de la motor o țâțâialã Atasat un link cu un scurt video cu sonor Ce sa fie oare?
Iar in pozele atasat in locul incercuit se vede ulei am pus mana si am mirosit miroase a motorina Urmariti videoul 2 se mai vede catre injectoare ca o smoala asa trebuia sa fie? puteti vedea in video 2
Multumesc mult! si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi ASTRA J 2011 DIESEL 1.3
1. http://www.youtube.com/watch?v=B1Jg0gP5wKI
2. http://www.youtube.com/watc...;feature=youtu.be
De curand am fost pe tester si am eroare la o bujie incandescenta cu senzor de presiune pe ea nu am schimbat o inca
notebook
- Mesaj Privat
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat
A13DTH
La prima
- Fulie alternator- Rola intinzatoare - fulie compresor - cureaua accesorii slabita (dar cred ca rola intindere sau cureaua accesorii dusa, se va vedea la desfacere)
La a doua cauze pot fi:
- Tecile injectoare (uzate.)
- Garniturile tecilor
- Furtunele retur injectoare (uzate)
- Posibil un T de plastic rupt
- Garnituri injectoare
Smoala de care zici este posibil sa fie cauciuc sau plastic topit probabil o garnitura topita.
Dar stiu ca este o problema comuna la Diesel.
Sunt doar pareri de bebe,
Cauta un service bun/cu magazie de piese interna, nu la reprezentanta ca te rup la bani (ei inca astepta pensia)
Daca este inca in garantie poti merge la reprezentanta.
Ultima modificare făcută de T.ion la Sam 15 Nov, 2014 5:54 pm, modificat de 16 ori în total
La prima
- Fulie alternator- Rola intinzatoare - fulie compresor - cureaua accesorii slabita (dar cred ca rola intindere sau cureaua accesorii dusa, se va vedea la desfacere)
La a doua cauze pot fi:
- Tecile injectoare (uzate.)
- Garniturile tecilor
- Furtunele retur injectoare (uzate)
- Posibil un T de plastic rupt
- Garnituri injectoare
notebook a scris:De curand am fost pe tester si am eroare la o bujie incandescenta cu senzor de presiune pe ea nu am schimbat o inca
Nu cumva ai este tot la buja/ injectorul unde este scurgerea. (smoala)
Smoala de care zici este posibil sa fie cauciuc sau plastic topit probabil o garnitura topita.
Dar stiu ca este o problema comuna la Diesel.
Sunt doar pareri de bebe,
Cauta un service bun/cu magazie de piese interna, nu la reprezentanta ca te rup la bani (ei inca astepta pensia)
Daca este inca in garantie poti merge la reprezentanta.
Ultima modificare făcută de T.ion la Sam 15 Nov, 2014 5:54 pm, modificat de 16 ori în total
notebook
- Mesaj Privat
notebook
- Mesaj Privat
acea smoala intradevar este in jurul a 2 injectoare dar nu se vede nimic a fi topit Masina este la mana a 2-a nu mai am garantie Chiar am citit pe forumuri si mai spunea cineva ca are smoala pe langa injectoare se topeste nu stiu ce garnitura deci posibil sa scape motorina pe acolo acum Cuidat ca sa toit alea ce-i drept uneori o alerg
Ultima modificare făcută de notebook la Sam 15 Nov, 2014 8:44 pm
Ultima modificare făcută de notebook la Sam 15 Nov, 2014 8:44 pm
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014