- nexusrazer
- OP
- 25 mesaje
- din 22 Aug 2014
- Corsa 2002 Z14XE
- Bucuresti
nexusrazer
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Corsa 2002 Z14XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Aug 2014
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
reluare
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 29 Jul 2013
- Mesaj Privat
- geobh
- **
- 476 mesaje
- din 20 Jan 2010
- Insignia 2011 A20DTH
- Bihor
geobh
- Mesaje scrise: 476
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 20 Jan 2010
- Mesaj Privat
- nexusrazer
- OP
- 25 mesaje
- din 22 Aug 2014
- Corsa 2002 Z14XE
- Bucuresti
nexusrazer
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Corsa 2002 Z14XE
- Cont inregistrat: 22 Aug 2014
- Mesaj Privat
multumesc pentru raspunsuri.
@jE: nu as prea vrea sa iau de pe ebay daca se gasesc si pe la noi. O sa caut pe la electronice.
@reluare: Multumesc! E ceea ce imi trebuie, speram sa gasesc si in Bucuresti. Daca nu o sa comand de acolo.
@geobh: Nu cred ca e vorba de asta. Se vede ca e uzata si mi-a zis ca sunt bulite microcontactele cineva care se pricepe la electronica.
@jE: nu as prea vrea sa iau de pe ebay daca se gasesc si pe la noi. O sa caut pe la electronice.
@reluare: Multumesc! E ceea ce imi trebuie, speram sa gasesc si in Bucuresti. Daca nu o sa comand de acolo.
@geobh: Nu cred ca e vorba de asta. Se vede ca e uzata si mi-a zis ca sunt bulite microcontactele cineva care se pricepe la electronica.
- denistefan
- *
- 3 mesaje
- din 05 Oct 2014
- Kadett 1965
- Ialomita
denistefan
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Kadett 1965
- Cont inregistrat: 05 Oct 2014
- Mesaj Privat
acele microcontacte le poti schimba procurand o telecomanda de la o alarma de masina aftermarket sau de la interfetele aparatelor (casetofon de masina/ dvd de prin casa/etc.)
eu prin microcontact inteleg butoanele propriu-zise ale telecomenzii. eu am schimbat la o corsa la ambele comenzi aceste microcontacte luandu-le de pe o alarma turceasca auto. Nu e mare smecherie , trebuie un ciocan de lipit cu varf subtire si o mana sigura .
eu prin microcontact inteleg butoanele propriu-zise ale telecomenzii. eu am schimbat la o corsa la ambele comenzi aceste microcontacte luandu-le de pe o alarma turceasca auto. Nu e mare smecherie , trebuie un ciocan de lipit cu varf subtire si o mana sigura .
banzay
- Mesaje scrise: 20
- Masina:
- Cont inregistrat: 26 Apr 2009
- Mesaj Privat
Am gasit butonele la baietii astia: http://www.alfaromtrans.ro/...ecomanda-242.html ; si mai au si carcasa cu vestitele butonase de cauciuc, in rest nimic notabil...
(daca se considera reclama, rog a se sterge, dar e o info utila in opinia mea)
(daca se considera reclama, rog a se sterge, dar e o info utila in opinia mea)