vladbn
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 2004 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Feb 2014
- Mesaj Privat
Salut !
Am mai deschis 2 subiecte pe tema asta....este vorba de clapeta de acceleratie...am avut eroarea P1125...tot am curatat-o...tot am curatat-o...tot ma opream in trafic, opream motorul sa dispara martorul...tot imi taia turatiile cand eram in mers...nu o puteam tura mai mult de 2000...sunt nervos !
Am vazut pe net ceva preturi....gen 1000 de lei(gm Magneti mareli) nu stiu daca am scris bine
Merita sa dau banii pe una noua ?
Sau sa imi cumpar una Sh ? sincer nu as prea opta pentru una Sh ca nu stiu cat de functionala este....sau cat va functiona...
Astept parerile voastra !
Va multumesc
Am mai deschis 2 subiecte pe tema asta....este vorba de clapeta de acceleratie...am avut eroarea P1125...tot am curatat-o...tot am curatat-o...tot ma opream in trafic, opream motorul sa dispara martorul...tot imi taia turatiile cand eram in mers...nu o puteam tura mai mult de 2000...sunt nervos !
Am vazut pe net ceva preturi....gen 1000 de lei(gm Magneti mareli) nu stiu daca am scris bine
Merita sa dau banii pe una noua ?
Sau sa imi cumpar una Sh ? sincer nu as prea opta pentru una Sh ca nu stiu cat de functionala este....sau cat va functiona...
Astept parerile voastra !
Va multumesc
- tase
- 1,970 mesaje
- din 29 Sep 2009
- Vectra 2006 z19dt
- Ilfov
tase
- Mesaje scrise: 1,970
- Masina: Vectra 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 29 Sep 2009
- Mesaj Privat
vladbn
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 2004 Z19DTH
- Cont inregistrat: 28 Feb 2014
- Mesaj Privat
mai nu m-am uitat...ca tot la mecanic le-am dus sa le curete....ei ziceau ca ii ok placa...
acuma mna...
e ok cea magneti-marelli ? din cate am vaz e GM...
nu ma prea pricep...
sunt un nou posesor de opel...si mi-e foarte draga masina
si daca schimb ceva la ea...sa fie originala opel...sau nu stiu cum sa ma exprim...
multumesc pentru raspunsul tau
acuma mna...
e ok cea magneti-marelli ? din cate am vaz e GM...
nu ma prea pricep...
sunt un nou posesor de opel...si mi-e foarte draga masina
si daca schimb ceva la ea...sa fie originala opel...sau nu stiu cum sa ma exprim...
multumesc pentru raspunsul tau