![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Salut prieteni.
Revin cu detalii dupã ce am reusit sã scot flanșele de pe amortizor. Anexez și pozele flanșelor ce au fost demontate sã vedeți în ce stare erau.
Apropo la cite service am fost nimeni nu putea sa imi spuna exact daca este problema de la amortizoare sau de la flanșe și rulment.
Precizez ca în rest tot ce se putea și trebuia schimbat, deja am schimbat nou, astfel ca am exclus toate celelalte cauze al zgomotului ce se auzea pe puntea din fațã .
Pentru a verifica daca e flanșa sau amortizatorul trebuia doar sã demontez totul.
Rugina ce era in interior la flanșe ma fãcea sã cred cã nu voi putea face domontarea flanșei de pe amortizator.
În fine am cumparat flanșe și rulmenți noi și am mers la un service.
Acolo mi s-a spus ca nu se va rezolva problema de cît cu taierea flanșelor.
S-au taiat flanșele și astfel s-a creat mai mult loc de acces spre piulita, sa curatat foarte și foarte bine, dupa care cu mult greu s-a reusit demontarea flanșei fãrã ca sã fie afectate amortizoarele originale care apropo erau bune ambele.
Am pus flanșe și rulmenți noi. Totul ok primele zile, au disparut zgomotele care le auzeam în momentul cînd mai ajungeam cu roțile prin gropile de pe drumurile noastre.
Totul bine și ok timp de 3 zile dupã care am început sa aud niște scârțâieturi-trosnituri care se aud exact în zona flanșelor.
Oare de la ce ar putea fi acele scârțâieturi-trosnituri?