Mie 15 Aug, 2012 10:30 am
Sa-ti dau si eu un sfat, am fost in aceias situatie ca si tine, mici defecte si o perioada am tot cautat prin Bucuresti diverse oferte. In principiu preturile pe element vopsit sunt cele spuse de @mircea v, adica intre 200-300 ron pentru fiecare piesa vopsita, problema care va aparea si sigur nu vei fii multumit, la final vei avea "sorcova" nu masina vopsita. Din spusele unui vopsitor, culoarea masini tale, care este si a masini mele este foarte greu de potrivit ca sa se nimereasca la nuanta cu vopseaua celorlalte elemente nevopsite. Din ce mai observ eu la masina ta, anumite elemente, bara spate si un bandou de pe usa dreapta fata, nu sunt vopsite de fabrica si a cam inceput sa sara vopseaua de pe ele din cauza ca nu au fost pregatite pentru vopsire bine, deci, dupa parerea mea, daca mergi undeva si vopsesc aia pe deasupra in viitor vei avea aceias problema, adica, vopseaua se va coji, poate ma insel, nu sunt de meserie, e doar parerea mea. Deci, sfatul meu la problema ta este sa incerci sa o vopsesti integral, eventual, sa-ti faci timp sa stai langa cei care iti fac lucrarea, chiar daca nu te pricepi prea bine, macar ii stresezi prin prezenta si nu incearca sa-ti faca diverse "smecherii", ca la din astea suntem cei mai buni, noi romanii, pana te prind sa te duci acolo, numai lapte si miere si pana platesti banul, dupa aia, garantie...cei aia? Eu, am gasit un vopsitor, pretul pe care mi l-a cerut pentru vopsit integral era undeva la 2500-2700 ron, Astra H, aceiasi culoare ca a ta, aceias caroserie, cu probleme de tinichigerie mai grave decat la tine ( prag infundat, partea dreapta cu lovituri mai adanci decat ai tu, etc),anul trecut prin vara era pretul asta, masina zicea ca se vopseste si se usuca in cuptor cu vopsea pe baza de apa, atentie la acest aspect, ce fel de vopsea foloseste si unde vopseste masina, mai multe detalii pot sa-ti dau pe privat, daca esti interesat, zona pe unde este vopsitorul, eventual telefonul lui,daca il mai gasesc ca este in memoria unui telefon pe care nu-l mai folosesc si cateva detalii legate de vopsit masina pe care le-am aflat si eu tot cautand vositor.