ghiuralex
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Corsa 2003 z10xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Jun 2014
- Mesaj Privat
Salutare,
Sper ca nu imi veti sari in cap ca s-a mai discutat insa ma intereseaza strict opiniile posesorilor de corsa c pentru ca in alte discutii am gasit o mare varietate de pareri si nu am reusit sa trag nici o concluzie clara.
Conform cartii: 1-3 persoane = 1.2-1.8
incarcata maxim=2.4-2.8
Nu vi se par cam exagerate valorile pentru incarcatura maxima? eu am testat 2.2 pe toate rotile si simt orice denivelare de parca merg pe jante (singur in masina).
Din experienta proprie cu acest tip de masina ce presiune este optima pentru mers in conditii de siguranta pe autostrada cu 4 persoane in masina si pentru a scoate un consum decent?
Dimensiune roti: 175/65/r14 anvelope Bridgestone.
Va multumesc
Sper ca nu imi veti sari in cap ca s-a mai discutat insa ma intereseaza strict opiniile posesorilor de corsa c pentru ca in alte discutii am gasit o mare varietate de pareri si nu am reusit sa trag nici o concluzie clara.
Conform cartii: 1-3 persoane = 1.2-1.8
incarcata maxim=2.4-2.8
Nu vi se par cam exagerate valorile pentru incarcatura maxima? eu am testat 2.2 pe toate rotile si simt orice denivelare de parca merg pe jante (singur in masina).
Din experienta proprie cu acest tip de masina ce presiune este optima pentru mers in conditii de siguranta pe autostrada cu 4 persoane in masina si pentru a scoate un consum decent?
Dimensiune roti: 175/65/r14 anvelope Bridgestone.
Va multumesc
- corsablue
- 2,790 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Corsa 2005 Z13DT
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 2,790
- Masina: Corsa 2005 Z13DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat