Inca n-am rezolvat pentru ca nu am avut timp sa ma ocup de ea. Zilele astea o sa fiu mai liber.
Pentru rece/cald, nu este responsabil robinetul de pe partea soferului, acolo jos langa pedalier (un pic mai sus) ? La mine, butonul de rece/cald actioneaza printr-un cablu acest robinet. La rece inchide robinetul si opreste
antigelul sa treaca prin radiatorul din habitaclu, cand dau la cald deschide robinetul.
O fi vre-un robinet suplimentar? Doar ca eu nu am vazut cand am desfacut consola, sa fie si un circuit electric pe butonul de selectionare cald/rece, in afara de cel de cuplare AC (sau ce comnada sistemul de vacum? - trebuie sa studiez si asta, recunosc ca n-am prea citit despre sistemele de vacum de pe Tigra).
Intai incercam cu furtunasul de vacum si daca nu merge, mai cercetam, ne bagam sub ea sa vedem ce gasim. Am eu asa o impresie ca la mine e din cauza unui furtun ... "ros" partial si care a pocnit la presiune. Il aranjam noi pe "individ"!
@blackshaddow: la tine in poza furtunul de vacum este astupat. Asa trebuie sa fac si eu ca sa mearga sau l-ai astupat ca sa nu intre/traga praf pe acolo?