- mely
- OP
- 158 mesaje
- din 19 Mar 2007
- Corsa Z13DTJ
- Cluj
mely
- Mesaje scrise: 158
- Masina: Corsa Z13DTJ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Mar 2007
- Mesaj Privat
Marshall
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Kadett 1991 1.6i C16NZ
- Cont inregistrat: 15 Nov 2006
- Mesaj Privat
- Operabilus
- 786 mesaje
- din 20 Sep 2006
- Cluj
Operabilus
- Mesaje scrise: 786
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Sep 2006
- Mesaj Privat
- mely
- OP
- 158 mesaje
- din 19 Mar 2007
- Corsa Z13DTJ
- Cluj
mely
- Mesaj Privat
- orinoco
- **
- 251 mesaje
- din 30 Oct 2006
- Corsa 2004 Z13DT
orinoco
- Mesaje scrise: 251
- Cont inregistrat: 30 Oct 2006
- Mesaj Privat
- Operabilus
- 786 mesaje
- din 20 Sep 2006
- Cluj
Operabilus
- Mesaje scrise: 786
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Sep 2006
- Mesaj Privat
mely a scris:Mersi de sfaturi; banuiam ca asta e varianta corecta; oricum intre reghin si toplita e portiunea cea mai rea si mai e una intre intre sarmas si reghin dar nu se compara cu bistrita-vatra dornei care e criminala.
Nu neaparat pentru @mely, ci pentru toti cei interesati de traseu:
Intre Cluj si Apahida, tot reparatii, de 3-4 ani de zile.
Intre Apahida si Mociu este un sector proaspat astfaltat, nota 10.
Intre Sarmas si Reghin (sau aproximativ) nu e astfaltat, e beton turnat, care e destul de naspa.
Intre Reghin si Toplita nu e f rau, dar chiar in Toplita (care nu e o localitate tocmai mica) e cel mai rau drumul (nu sunt gropi multe, ci denivelari).
Imediat dupa Toplita e calitate de drum european, o bucata mare de drum (pana la iesirea din Harghita parca). Btw, la iesire din Toplita scrie "DRUM BUN". Si e pe bune
In Neamt (Borsec - Poiana Largului - ...) e putin mai bun decat intre Reghin si Toplita.
Atentie la carutze cu fân, camioane cu lemne, si biciclisti care circula pe mijlocul drumului.
LE: si mai merita mentionate semafoarele, care nu sunt putine; iar la ala dinainte de Poiana Largului, cu putin noroc, se poate astepta si un sfert de ora.
- mely
- OP
- 158 mesaje
- din 19 Mar 2007
- Corsa Z13DTJ
- Cluj
mely
- Mesaj Privat
La intoarcere am venit pe iasi-targu frumos-roman -piatra neamt-bicaz-lacu rosu -gheorgheni-praid -sovata-balauseri-acatari-ungheni-turda-cluj;
Starea drumului:
iasi-roman Beton, 4 benzi
roman -piatra neamt- bun, fara gropi, cateva denivelari;
piatra neamt-gheorgheni- acceptabil, peisaj super, foarte aglomerat, am urcat mult cu I-a si a II-a, cateva gropi la intrare in gheorgheni
In gheorgheni atentie mare ca nu este indicator spre sovata si am luat-o gresit spre toplita, m-am intors inapoi; am intrebat si trebuie sa ajungeti pe la gara ;
gheorgheni-praid -sovata-balauseri- drum foarte bun, 2 benzi, multe masini de ungaria
Starea drumului:
iasi-roman Beton, 4 benzi
roman -piatra neamt- bun, fara gropi, cateva denivelari;
piatra neamt-gheorgheni- acceptabil, peisaj super, foarte aglomerat, am urcat mult cu I-a si a II-a, cateva gropi la intrare in gheorgheni
In gheorgheni atentie mare ca nu este indicator spre sovata si am luat-o gresit spre toplita, m-am intors inapoi; am intrebat si trebuie sa ajungeti pe la gara ;
gheorgheni-praid -sovata-balauseri- drum foarte bun, 2 benzi, multe masini de ungaria
- CodrutNechita
- **
- 50 mesaje
- din 23 Jan 2011
- Iasi
CodrutNechita
- Mesaje scrise: 50
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Jan 2011
- Mesaj Privat
Confirm cele spuse mai sus mai exact "atentie mare in Gheorgheni nu este indicator".
Chiar daca au trecut 3 ani jumate de la post si probabil sunt off topic , am venit weekendul trecut de la Tarnaveni prin Balasueri spre Sovata -Praid apoi Gheorgheni-Bicaz - Piatra Neamt - Iasi.
Revenind la portiunea Tarnaveni-Iasi, drum mizerabil de la Tarnaveni la Balauseri. Apoi (la indicatiile unui nene, si eu idiot ca le`am urmat) am intrat pe E60 , am mers total aiurea spre sud ca sa urc din nou spre Odorheiu Secuiesc , Sovata - asa m`au indrumat "compatriotii" maghiari .
Vreau doar sa spun ca judetul Harghita este terminat la capitolul drumuri ( si oamenii care mi`au dat indicatii, multi dintre ei intorceau spatele ostil cand vedeau ca nu sunt din partea locului). In tot judetul nu sunt indicatoare , ei isi stiu drumurile si e de ajuns ( multe sunt in limba maghiara si atat).
Chiar daca au trecut 3 ani jumate de la post si probabil sunt off topic , am venit weekendul trecut de la Tarnaveni prin Balasueri spre Sovata -Praid apoi Gheorgheni-Bicaz - Piatra Neamt - Iasi.
Revenind la portiunea Tarnaveni-Iasi, drum mizerabil de la Tarnaveni la Balauseri. Apoi (la indicatiile unui nene, si eu idiot ca le`am urmat) am intrat pe E60 , am mers total aiurea spre sud ca sa urc din nou spre Odorheiu Secuiesc , Sovata - asa m`au indrumat "compatriotii" maghiari .
Vreau doar sa spun ca judetul Harghita este terminat la capitolul drumuri ( si oamenii care mi`au dat indicatii, multi dintre ei intorceau spatele ostil cand vedeau ca nu sunt din partea locului). In tot judetul nu sunt indicatoare , ei isi stiu drumurile si e de ajuns ( multe sunt in limba maghiara si atat).
- aflorii nicusor
- 715 mesaje
- din 15 Mai 2009
- Tigra 2006 Z1.3 DT
- Neamt
aflorii nicusor
- Mesaje scrise: 715
- Masina: Tigra 2006 Z1.3 DT
- Cont inregistrat: 15 Mai 2009
- Mesaj Privat