- diaconu constantin
- OP
- 1 mesaje
- din 25 Mar 2014
- Zafira 2007
- Prahova
diaconu constantin
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Zafira 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Mar 2014
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Am un Opel Zafira din 2007 .Astazi dimineata cand am vrut sa deschid usa pe spate-stanga am obervat ca nu merge ,desi ieri m-am folosit de ea.Din punct de vedere electric merge ,cand declansez telecomanda se incuie/descuie insa cand trag de maner e blocata total.
Am fost la un service si mi-a spus ca partea mecanica este stricata si trebuie sa sparga usa pentru a o deschide si ulterior trebuie pusa alta usa.
Ceva idei aveti?S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
Multumesc!
Am un Opel Zafira din 2007 .Astazi dimineata cand am vrut sa deschid usa pe spate-stanga am obervat ca nu merge ,desi ieri m-am folosit de ea.Din punct de vedere electric merge ,cand declansez telecomanda se incuie/descuie insa cand trag de maner e blocata total.
Am fost la un service si mi-a spus ca partea mecanica este stricata si trebuie sa sparga usa pentru a o deschide si ulterior trebuie pusa alta usa.
Ceva idei aveti?S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
Multumesc!
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat
Ai incercat sa impingi de usa mai forta nu prea tare inspre interior poate nu este usa inchisa bine, si nu o vede inchisa. Nu stiu daca are senzor, care sa vada usa inchisa, daca este poti incerca.
Sau mergi cu ea pe o strada cu gropi sa zdruncine masina destul de bine poate ai noroc sa se aseze mecanismul la loc.
Dupa la doctor.
Da stiu suna cam Mioritic.
Este doar o parere sunt bebe.
Vezi ce spun baieti.
Sau mergi cu ea pe o strada cu gropi sa zdruncine masina destul de bine poate ai noroc sa se aseze mecanismul la loc.
Dupa la doctor.
Da stiu suna cam Mioritic.
Este doar o parere sunt bebe.
Vezi ce spun baieti.
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Salut si bine-ai venit in Club Opel!
Poate te ajuta cu ceva: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=74991
Si sa nu crezi ca esti singurul care-a patit-o la Opel, la o simpla cautare (De ex- Portiera blocata) o sa gasesti destule cazuri de natura electrica (mai des) sau mecanica.
Poate te ajuta cu ceva: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=74991
Si sa nu crezi ca esti singurul care-a patit-o la Opel, la o simpla cautare (De ex- Portiera blocata) o sa gasesti destule cazuri de natura electrica (mai des) sau mecanica.