CataONE
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 1997
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2014
- Mesaj Privat
De curand am cumparat si eu o masina Opel Vectra B, din 1997, motor de 1,6, benzina si am o mica mare problema.Cred ca a fost schimbat contactul sau poate inchiderea centralizata, nu stiu exact (nu ma prea pricep la mecanica), cert este ca am 3 chei (una pentru contact, una pentru inchiderea centralizata si una pentru portbagaj).Cand am cumparat-o, cel care mi-a vandut-o, mi-a spus ca trebuie schimbata bateria la cheia pentru inchiderea centralizata si ca e functionala deschiderea usii/inchiderea din buton...Intrebarea mea ar fii daca exista vreo metoda prin care pot sincroniza cheia?multumesc anticipat de raspuns!
- claudiu95ro
- *
- 16 mesaje
- din 16 Dec 2013
- Vectra 1997
- Cluj
claudiu95ro
- Mesaje scrise: 16
- Masina: Vectra 1997
- Cont inregistrat: 16 Dec 2013
- Mesaj Privat
- bazooka_marius
- *
- 6 mesaje
- din 27 Jan 2013
- Vectra 1998
- Brasov
bazooka_marius
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 1998
- Cont inregistrat: 27 Jan 2013
- Mesaj Privat
Salut in cer scuze daca nu pun intrebarea unde trebuie dar nu stiu ce sa mai fac am o problema cu inchiderea centralizata la vectra b-ul meu 1,6 16v '98 in c consta acum 2 zile s-a desincronizat cheia sa d fapt cheile amandoua nu mai mergea decat sa deschid usa soferului din cheie usa soferului fiind singura care se deschide atat din exterior cat si din interior am reusit s sincronizez dupa indicatiile de p club si a functionat ok pana ieri cand la fel nu s mai inchide nici deschide din telecomenzi am incercat manevra de pe club dar de data asta fara succes c pot face sau ma poate ajuta cineva cumva
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat