- Andreim2014
- OP
- 4 mesaje
- din 26 Feb 2014
- Astra 2009 AH-BA11
- Bucuresti
Andreim2014
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2009 AH-BA11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Feb 2014
- Mesaj Privat
SALUTARE!
Doua ciobituri de la pietricele azvarlite pe sosea de la masinile din fata.
O fisura (care am gasit-o intr-o dimineata - cred ca intentionat) cu lungimea de aprox. 10-15 cm care s-a extins cate un cm in sus si jos de la drum. ----------<
La un service parbrize mi s-a spus ca: Reparatia costa (+/-) 200 Lei. Se rezolva ciobiturile, dar fisura decat se stopeaza sa se mai extinda dar ramane. Iar un parbriz nou costa:
--> Chinezesc - 400 Lei
--> Germania sau Anglia - 600 lei
Eu m-am gandit, daca l-as schimba, sa il iau de la dezmembrari. Macar asa stiu ca e original.
(Nu am incalzire sau senzori la parbriz)
Astept parerile voastre!
Numai Bine!
Doua ciobituri de la pietricele azvarlite pe sosea de la masinile din fata.
O fisura (care am gasit-o intr-o dimineata - cred ca intentionat) cu lungimea de aprox. 10-15 cm care s-a extins cate un cm in sus si jos de la drum. ----------<
La un service parbrize mi s-a spus ca: Reparatia costa (+/-) 200 Lei. Se rezolva ciobiturile, dar fisura decat se stopeaza sa se mai extinda dar ramane. Iar un parbriz nou costa:
--> Chinezesc - 400 Lei
--> Germania sau Anglia - 600 lei
Eu m-am gandit, daca l-as schimba, sa il iau de la dezmembrari. Macar asa stiu ca e original.
(Nu am incalzire sau senzori la parbriz)
Astept parerile voastre!
Numai Bine!
- vlad-OPC
- 1,074 mesaje
- din 23 Jan 2011
- Astra 2008 Z16XER
- Bucuresti
vlad-OPC
- Mesaje scrise: 1,074
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Cont inregistrat: 23 Jan 2011
- Mesaj Privat
- Vladut
- **
- 126 mesaje
- din 28 Nov 2009
- Astra 2007 Z13DTH
- Teleorman
Vladut
- Mesaje scrise: 126
- Masina: Astra 2007 Z13DTH
- Cont inregistrat: 28 Nov 2009
- Mesaj Privat
Manopera e cam 100-150 de lei.Si eu am parbrizul fisurat pe o lungime de 30 cm si m-am interesat intr-o perioada...e foarte scump si decat sa iei o chinezarie mai bine astepti si iei unul bun.Eu momentan l-am stopat cu 10 lei la un magazin de oglinzi:)))I-au dat o gaura in prima jumatate,el fiind format din doua bucati suprapuse